Travailler chez van groep van Roey
Offres d'emploi
Van Roey Services

Commercieel technisch adviseur

Bedrijfsinformatie: 

Groep Van Roey is een Belgische bouwgroep met 11 bedrijven, die allen als doel hebben de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Het stopt niet bij het realiseren van een mooi afgewerkt gebouw. Sterker nog, daar begint het pas. In een gebouw wordt geleefd, gewerkt, gesport,... Dit gebeurt liefst bij de ideale temperatuur, met optimale luchtkwaliteit én bovendien met een laag energieverbruik en een lage onderhoudskost. En dat is waar Metiz en Van Roey Services in beeld komen.

 

Metiz is een datagedreven adviesbureau met ervaring in energieaudits. Wij publiceren geen vuistdikke rapporten, maar spelen kort op de bal waarbij we met smart monitoring inzicht verschaffen in de comfort- en energieparameters, zodat de gebruiker van een gebouw snel weet op welke vlakken het beter kan.

Van Roey Services kan vervolgens een antwoord bieden op de vastgestelde problemen met onze onderhoudsplannen en (energie)prestatiecontracten. Zo helpen wij eindgebruikers van gebouwen bij hun zoektocht naar comfort en een gezond binnenklimaat!

Function: 

Om ons team te versterken, zij wij op zoek naar een commercieel technisch adviseur.

 

In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt van Metiz en van Van Roey Services.

Naast het onderhouden van bestaande contacten ga jij actief op zoek naar nieuwe klanten, waarbij je hun noden haarscherp kan analyseren. Met jouw professionalisme en productkennis overtuig jij klanten van onze oplossingen, gaande van analyse via smart monitoring tot het aanbieden van onderhoudsplannen en (energie)prestatiecontracten.

 

Daarenboven beheer jij onze digitale communicatiekanalen, die je inzet om klanten maximaal te informeren, te inspireren en aan te trekken.

 

Bij alles wat je doet staan klantentevredenheid en maximaal ontzorgen met stip bovenaan. Een sterke opvolging en nazorg zijn dan ook essentieel.

 

Profil: 
  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een technische richting op zak met minimaal 5 jaar relevante sales ervaring.
  • Je bent gepassioneerd door duurzame energie-oplossingen en brengt je enthousiasme over op anderen. 
  • Je kijkt verder dan je neus lang is. Je toont initiatief en neemt je verantwoordelijkheden.
  • Je luistert actief en kan klantenbehoeften vertalen naar concrete oplossingen.
  • Je legt makkelijk contacten en ontwikkelt en onderhoudt lange termijn relaties.
  • Je bent zelfstandig en proactief in je werk.
  • Je weet hoe je een boodschap het best verspreidt via de verschillende digitale kanalen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans.
Que proposons-nous?: 

We zijn een 100% familiebedrijf en dat voel je tot in de kleinste vezel van ons DNA. Samenwerken: uiteraard. Samen ontspannen, sporten en feesten: absoluut! En deel uitmaken van een grote groep, dat betekent véél toffe collega’s, veel kennis om te delen en altijd een leuke babbel bij de lunch.

Intéressé?: 

Goesting gekregen om bij ons team te komen? Bezorg je gegevens via de knop hieronder en kom binnenkort op de koffie! 


Voor vragen rond deze vacature kan je terecht bij Hanne Claus (03 340 17 15).