Travailler chez van groep van Roey
Offres d'emploi
Van Roey

Ervaren projectleider

Bedrijfsinformatie: 

Groep Van Roey is een familiebedrijf met stevige roots dat de kennis, expertise en het vakmanschap van 11 bedrijven verenigt. We hebben we een duidelijke visie: we willen het leven van mensen verbeteren door aangename, leefbare en duurzame omgevingen te creëren waar mensen graag wonen, werken, sporten en leven. Zo bouwen we aan een betere wereld met respect voor elkaar en met zorg voor toekomstige generaties. Bouwen met Mensen is onze missie.Function: 

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het tijdig en kwalitatief uitvoeren van onze bouwprojecten, en dit op een zo efficiënt en economisch mogelijke manier. Je bent hét aanspreekpunt voor alle interne en externe partijen en behoudt steeds het overzicht over je project. Je doet dit niet alleen, maar kan rekenen op een gedreven werfteam. Jouw takenpakket omvat o.a. volgende verantwoordelijkheden

  • Jij bent diegene die het werfteam motiveert en aanstuurt.
  • Je maakt én bewaakt de planningen en zorgt samen met het team voor een tijdige oplevering.
  • Het financiële plaatje wordt door jou uitgedokterd en opgevolgd.
  • Je voert continu technisch én commercieel overleg rond de voortgang, technische uitdagingen, uitvoeringsmethodes,...


Profil: 
  • Je hebt een hoger bouwkundig diploma en kan terugblikken op een ruime ervaring bij een klasse 8 aannemer.
  • Naast een brede technische basis, beschik je over de nodige leiderschapscompetenties om je team aan te sturen en bij te staan. Je bent een trekker, neemt initiatief, maar kan ook luisteren en staat open voor de input van anderen.
  • Je draagt onze KOERS-waarden uit: Kwaliteit, Openheid, Engagement, Respect en Samenwerking zijn waarden die de rode draad vormen in jouw handelen.
  • Je hebt een goeie kennis van het Nederlands, Frans en Engels
  • Je werkt vlot met de gangbare MS Office pakketten, maar ook met planningsprogramma's en met BIM-tools.
Que proposons-nous?: 

Wij bieden je een uitdagende job bij een stabiele werkgever. Je komt terecht in een team van meer dan 70 enthousiaste project- en werfleiders en mag je schouders zetten onder heel wat knappe projecten. We zorgen voor voldoende omkadering, en geven aandacht aan opleiding en persoonlijke groei. Hard werken wordt regelmatig afgewisseld met een feestje, een sportdag, een familiedag,... Uiteraard ontvang je een mooi loonpakket dat aansluit bij je ervaring, inclusief extralegale voordelen zoals een cafetariaplan en een collectief bonussysteem.

Intéressé?: 

Vragen bij deze vacature: +32 3 340 17 15 (Hanne Claus)