Travailler chez van groep van Roey
Offres d'emploi
Alfa groep

Onderhoudstechnieker

Bedrijfsinformatie: 

Alfa Technical Installations is een ervaren engineering en installatiebedrijf voor technische installaties op de professionele en industriële markt. Van airco tot verwarming, ventilatie, klimaatregeling, koeling, brandbeveiliging, sanitair en piping.

Function: 

-      Je maakt deel uit van een boeiende en gevarieerde werkomgeving waarbinnen diverse technieken aan bod komen.

-      Je komt terecht in een klein en hecht team waar samenwerking vanzelfsprekend is. Op die manier pik je de persoonlijke aanpak mee van Alfa TS, alsook de stabiliteit, mogelijkheden en opleidingen die nodig zijn.

-      Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud van diverse HVAC installaties (verwarmingsinstallaties, airconditioning- en ventilatiesystemen, sanitaire installaties, inbraakcentrales, brandcentrales).

-      Je staat ook in voor interventies/depannages: dit gaat over registratie, opvolging en communicatie met de planning.

-      Je houdt ook rekening met het veiligheidsaspect en de correcte communicatie bij de klant.

 

Profil: 

Je hebt een diploma technisch secundair onderwijs, bij voorkeur richting elektromechanica en/of kennis door ervaring (sanitair, verwarming, elektriciteit).

Je weet van aanpakken, je bent communatief, polyvalent en je kan zowel in team als zelfstandig werken. Je kan het hoofd koel houden in stressvolle situaties.

Je bent flexibel ingesteld, overuren in de week of zaterdagwerk schrikken je niet af.

Je hebt een goede kennis van het Nederlands en een minimum basiskennis Frans.

Je hebt een rijbewijs B.

Pluspunt: certificaten GI/GII, BA4/BA5

Que proposons-nous?: 

Wij bieden je een boeiende functie in een toonaangevend en stabiel bedrijf. We geven je ook de kans om je competenties verder te ontwikkelen binnen een professionele en aangename omgeving.

Je loonpakket wordt aangevuld met interessante extra legale voordelen zoals ecocheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, getrouwheidszegels, 12 ADV dagen en premie wachtdienst.

Er wordt een wagen ter beschikking gesteld (lichte vracht) die na vast contract ook privé kan gebruikt worden (voordeel alle aard).

Intéressé?: