Travailler chez van groep van Roey
Offres d'emploi
Alfa groep

Werkvoorbereider

Bedrijfsinformatie: 

Alfa Technical Installations is een ervaren engineering en installatiebedrijf voor technische installaties op de professionele en industriële markt. Van airco tot verwarming, ventilatie, klimaatregeling, koeling, brandbeveiliging, sanitair en piping.

Function: 

Als werkvoorbereider werk je samen met een projectleider en technisch tekenaar aan diverse installaties binnen de industrie en utiliteit.

-      Je assisteert de projectleider: contact met leveranciers voor oa opvragen prijsoffertes, uitvoeren en opvolgen van bestellingen, opmaken bestelbons en opvolging in ERP systeem.

-      Je biedt ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten (opvragen plannen en aanpassingen doen indien nodig, klaarzetten materialen).

-      Je verzorgt de administratieve afhandeling van uitgevoerde werkzaamheden.

-      Je maakt technische fiches, AS built dossiers en vorderingsstaten op.

-      Je communiceert met de collega’s op de werf.

Profil: 

Je hebt minimum een bachelor diploma in een technische richting (Graduaat Bouw of Elektromechanica) of je bent gelijkgesteld door relevante ervaring in de sector.

Je kan vlot werken met MS Office

Je bent communatief, polyvalent, werkt nauwkeurig en je kan zowel in team als zelfstandig werken. Je bent ook stressbestendig. Kennis van de Franse taal is een pluspunt.

Je hebt een rijbewijs B.

 

Que proposons-nous?: 

Wij bieden je een boeiende functie in een toonaangevend en stabiel bedrijf. We geven je ook de kans om je competenties verder te ontwikkelen binnen een professionele en aangename omgeving.

Je krijgt een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extra legale voordelen zoals bedrijfswagen, laadkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, laptop en GSM, …

Intéressé?: