Commercieel team

Vragen of op zoek naar informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

Oostmalsesteenweg 261
2310 Rijkevorsel
T +32 3 340 17 11
info@vanroey.pro

 

Francis Deman
commercieel directeur Groep Van Roey

OOST- EN WEST-VLAANDEREN - SPECIALIST ZORG

francis.deman@vanroey.pro 
Tel : +32 479 93 39 86

Francis is een gedreven man die de lat altijd een beetje hoger wil leggen. Na zijn ingenieursstudies ging hij meteen aan de slag in de commerciële wereld van de bouw. Intussen heeft hij  al meer dan 12 jaar ervaring met technische installaties en projectontwikkeling in de bouwsector. In de bouwwereld die snel verandert, pakt hij zijn projecten en dossiers innovatief en out of the box aan. Want waarom altijd op dezelfde manier blijven werken, als het ook anders en vooral beter kan?

Bart Boeckx
commercieel directeur vanhout.pro

Bart.boeckx@vanhout.pro
Tel : +32 495 36 98 93

Als bouwkundig ingenieur en voormalig operationeel directeur bouw bij vanhout.pro is Bart de ideale contactpersoon voor al uw technisch complexe bouw- en interieuropdrachten. Bart zijn gedrevenheid en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat uw project in goede handen is.

Jos Aerts
commercieel strategisch adviseur Groep Van Roey

ANTWERPEN - SPECIALIST OPENBARE BESTUREN

Jos.aerts@vanroey.pro
Tel : +32 495 36 98 88

Jos druk al meer dan 40 jaar zijn stempel op het beleid van de groep en maakt het dagelijks mee waar. Hij is een pionier en een van dé experten in Vlaanderen op gebied van publiek-private samenwerkingen.
Indien u meer wil weten over de mogelijkheden die PPS en een DBFMO-aanpak u kunnen bieden voor de realisatie van uw meerjarenbeleidsplannen, dan komt Jos u met liefde en plezier op weg helpen. 

Geert Verachtert
directeur strategie en business development Groep Van Roey

Geert.verachtert@vanroey.pro
Tel: +32.488.93.92.39

Geert is constant op zoek naar nieuwe groeikansen en is gepassioneerd om klantenbehoeften te vertalen naar oplossingen. Hij verdient zijn strepen als CEO van Philips Belgium. In 2015 brengt hij een frisse wind binnen bij Van Roey. Hij durft zaken in vraag stellen en weet als geen ander teams te inspireren en motiveren in tijden van verandering en hoge verwachtingen. Geen verrassing zeker dat hij in zijn vrije tijd hardloper is?

Frank Ongena
commercieel directeur Groep Van Roey

ANTWERPEN EN LIMBURG

frank.ongena@vanroey.pro
Tel: +32 475 82 74 69

Frank heeft meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector. Hij leidde meerdere projecten in goede banen als projectmanager en was de laatste jaren verantwoordelijke voor het technisch commercieel beleid bij Artes Roegiers. Als gedreven manager houdt hij ervan om samen met collega’s de ‘extra mile’ te gaan. De juiste man op de juiste plaats om onze ambitieuze projecten te realiseren in de provincie Antwerpen. Hij zal er onze klanten en prospecten adviseren vanuit zijn expertise en met oog voor detail.