Commercieel team

Vragen of op zoek naar informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

Oostmalsesteenweg 261
2310 Rijkevorsel
T +32 3 340 17 11
info@vanroey.pro

 

Dominique Samson
Business Development Manager

dominique.samson@vanroeyvastgoed.pro
Tel : +32 473 33 62 05

Al meer dan 15 jaar inspireert en adviseert Dominique lokale besturen, ondernemers en de Vlaamse Overheid bij de totstandkoming van complexe stadsvernieuwingsprojecten, reconversies, Brownfields en PPS-wedstrijden. Haar ervaring als adjunct directeur vastgoedbeleid bij de Vlaamse Overheid en als projectontwikkelaar zorgt ervoor dat ze de brug weet te slaan tussen publieke en private partijen.  Samen met alle partners binnen groep Van Roey bouwt Dominique vandaag mee aan totaalprojecten. Dat doet ze met een focus op vernieuwende woonvormen en een ver doorgedreven aandacht voor duurzaamheid en milieu.

Peter Gestels
Directeur Ontwikkeling

Als er iemand de ins en outs kent van groep Van Roey, dan is het Peter. Sinds 1987 werkt hij actief voor de holding en in 2004 stond hij mee aan de wieg van Van Roey Vastgoed. Vandaag streeft Peter ernaar de strategie en visie van de holding af te stemmen op de VUCA-wereld waarin wij werken en leven. Samen met Dominique vertaalt hij die visie naar diverse opdrachtgevers en besturen in ons land. Een uitdaging die hem veel positieve energie bezorgt!

Frank Ongena
commercieel directeur Groep Van Roey

frank.ongena@vanroey.pro
Tel: +32 475 82 74 69

Frank heeft meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector. Hij leidde meerdere projecten in goede banen als projectmanager en was de laatste jaren verantwoordelijke voor het technisch commercieel beleid bij Artes Roegiers. Als gedreven manager houdt hij ervan om samen met collega’s de ‘extra mile’ te gaan. De juiste man op de juiste plaats om onze ambitieuze projecten te realiseren in de provincie Antwerpen. Hij adviseert er onze klanten en prospecten vanuit zijn expertise en met oog voor detail.

Francis Deman
commercieel directeur Algemene Bouw Maes

francis.deman@vanroey.pro 
Tel : +32 479 93 39 86

Francis is een gedreven man die de lat altijd een beetje hoger wil leggen. Na zijn ingenieursstudies ging hij meteen aan de slag in de commerciële wereld van de bouw. Intussen heeft hij al meer dan 12 jaar ervaring met technische installaties en projectontwikkeling in de bouwsector. In de bouwwereld die snel verandert, pakt hij zijn projecten en dossiers innovatief en out of the box aan. Want waarom altijd op dezelfde manier blijven werken, als het ook anders en vooral beter kan?

Bart Boeckx
commercieel directeur vanhout.pro

Bart.boeckx@vanhout.pro
Tel : +32 495 36 98 93

Als bouwkundig ingenieur en voormalig operationeel directeur bouw bij vanhout.pro is Bart de ideale contactpersoon voor al uw technisch complexe bouw- en interieuropdrachten. Bart zijn gedrevenheid en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat uw project in goede handen is.

Jos Aerts
commercieel strategisch adviseur Groep Van Roey

ANTWERPEN - SPECIALIST OPENBARE BESTUREN

Jos.aerts@vanroey.pro
Tel : +32 495 36 98 88

Jos druk al meer dan 40 jaar zijn stempel op het beleid van de groep en maakt het dagelijks mee waar. Hij is een pionier en een van dé experten in Vlaanderen op gebied van publiek-private samenwerkingen.
Indien u meer wil weten over de mogelijkheden die PPS en een DBFMO-aanpak u kunnen bieden voor de realisatie van uw meerjarenbeleidsplannen, dan komt Jos u met liefde en plezier op weg helpen. 

Geert Verachtert
directeur strategie en business development Groep Van Roey

Geert.verachtert@vanroey.pro
Tel: +32.488.93.92.39

Geert is constant op zoek naar nieuwe groeikansen en is gepassioneerd om klantenbehoeften te vertalen naar oplossingen. Hij verdient zijn strepen als CEO van Philips Belgium. In 2015 brengt hij een frisse wind binnen bij Van Roey. Hij durft zaken in vraag stellen en weet als geen ander teams te inspireren en motiveren in tijden van verandering en hoge verwachtingen. Geen verrassing zeker dat hij in zijn vrije tijd hardloper is?