Commercieel team

Vragen of op zoek naar informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

Oostmalsesteenweg 261
2310 Rijkevorsel
T +32 3 340 17 11
info@vanroey.pro

 

Marc Decostere
Commercieel directeur Groep Van Roey

Marc.decostere@vanroey.pro
Tel : +32 495 36 98 08

Als voormalig commercieel directeur van Van Roey Vastgoed heeft Marc een zeer uitgebreide kennis van de bouwwereld en vastgoedmarkt. Marc is een man met passie die streeft naar lange termijn relaties en steeds de beste oplossing zoekt voor zijn klanten. 

Bart Boeckx
commercieel directeur vanhout.pro

Bart.boeckx@vanhout.pro
Tel : +32 495 36 98 93

Als bouwkundig ingenieur en voormalig operationeel directeur bouw bij vanhout.pro is Bart de ideale contactpersoon voor al uw technisch complexe bouw- en interieuropdrachten. Bart zijn gedrevenheid en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat uw project in goede handen is.

Jos Aerts
commercieel strategisch adviseur Groep Van Roey

Jos.aerts@vanroey.pro
Tel : +32 495 36 98 88

Jos heeft al meer dan 40 jaar zijn stempel gedrukt en het beleid van de groep mee waargemaakt. Hij is een pionier en een van dé experten in Vlaanderen op gebied van publiek-private samenwerkingen.
Indien u meer wil weten over de mogelijkheden die PPS en DBFMO-aanpak u kunnen bieden voor de realisatie van uw meerjarenbeleidsplannen, dan komt Jos u met liefde en plezier op weg helpen. 

Joëlle Vanderheyden
Commercieel directeur Groep Van Roey

joelle.vanderheyden@vanroey.pro
Tel: +32 475 47 01 01

Joëlle heeft meer dan 25 jaar succesvolle ervaring opgebouwd in Sales en Sales Management in technologische B2B omgevingen. De laatste 8 jaar met een focus op gebouwentechnologie met geïntegreerde oplossingen en diensten. Mensen en resultaten zijn haar drijfveren. Joëlle creëert waarde voor klanten via vertrouwen en dialoog. Ze houdt ervan haar creativiteit in te zetten en oplossingen te vinden voor problemen. Combineer dit met haar passie voor architectuur en wonen en je begrijpt direct waarom Joëlle de juiste vrouw is op de juiste plaats.

Geert Verachtert
Directeur strategie en business development

Geert.verachtert@vanroey.pro
Tel: +32.488.93.92.39

Geert is constant op zoek naar nieuwe groeikansen en is gepassioneerd om klantenbehoeften te vertalen naar oplossingen. Hij verdient zijn strepen als CEO van Philips Belgium. In 2015 brengt hij een frisse wind binnen bij Van Roey. Hij durft zaken in vraag stellen en weet als geen ander teams te inspireren en motiveren in tijden van verandering en hoge verwachtingen. Geen verrassing zeker dat hij in zijn vrije tijd hardloper is?