Alle werven van Van Roey simultaan gesloten

05-04-2017

"Bouwen met mensen" typeert al lang de bedrijfscultuur van Van Roey. Regelmatig worden er opleidingsdagen georganiseerd om de werknemers extra kennis bij te brengen en onder te dompelen in de KOERS-waarden van het bedrijf. Waar dit vroeger in kleinere groepen gebeurde, besliste Van Roey om dit jaar alle 160 collega’s van de projectuitvoering gelijktijdig samen te brengen. Ronny Van Doninck, technisch directeur: “We vinden het belangrijk om te blijven investeren in de expertise van onze mensen en ook om de veiligheid op onze werven te verzekeren is het beschikken over voldoende kennis en vaardigheden een absolute vereiste.”

Jef Ceulemans, directeur VKM, vult aan: “We hebben een gevarieerd programma samengesteld. Naast eerder klassieke workshops rond onder meer valbeveiliging, stellingen, kwartsstof en rugpreventie serveren we onze mensen ook bedrijfstheater. Op een luchtige en interactieve manier krijgen ze herkenbare situaties voorgeschoteld, waarmee ieders rol in het veiligheidsgebeuren geïllustreerd wordt.”

Luc Wertelaers, directielid verantwoordelijk voor het arbeidersbeleid, besluit: “Het samenbrengen van al onze mensen zorgt voor de nodige dynamiek en synergie. Ook de band tussen arbeiders en leidinggevenden wordt op zo’n dag versterkt en onze bedrijfscultuur KOERS (kwaliteit – openheid – engagement – respect – samenwerking) wordt er in praktijk omgezet.

Voor deze opleidingsdag, met als locatie het BEMT-trainingscentrum in Geel, werd er beroep gedaan op De Coninck Opleidingen & Trainingen, Axa, Hilti, Mensura, Constructiv, Klein Barnum en de Confederatie Bouw.