Bij Architon zetten Kristof en Robby de puntjes op de i

30-04-2019

Op de foto van links naar rechts: Koen, Robby en Kristof.

Koen Daenen: als productieverantwoordelijke bij Architon streef ik ernaar om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Ook op de werf zetten we graag de puntjes op de i.

Graag wil ik jullie even voorstellen aan Robby en Kristof, ons team van bijwerkers die dagelijks op pad zijn en zorgen voor de finishing touch van onze betonelementen.

“Mijn naam is Robby en ik ben ondertussen al 8 jaar in dienst bij Architon. De opleiding restauratietechnieken die ik in Antwerpen heb genoten, stelt mij in staat om met behulp van mijn techniek- en materiaalkennis alle herstellingen tot een goed einde te brengen.”

“Ik ben Kristof, pas enkele maanden in dienst en heb een achtergrond in stuc-, plak- en pleisterwerken. Ik heb ondertussen, aan de zijde van Robby, al enorm veel progressie kunnen maken en leer nog iedere dag bij.”

Zij vormen een hecht team met slechts één doel voor ogen namelijk klantentevredenheid. We moeten dan ook niet onder stoelen of banken steken dat een tevreden klant loyaal is, vaak bestelt en mogelijk zorgt voor nieuwe klanten.

Ik wil dan ook van de gelegenheid gebruik maken om deze klantentevredenheid te illustreren met een mail die we van één van onze klanten ontvingen. Complimenten van onze klanten, daar doen we het voor!