Bij Architon zit je goed!

23-08-2019

Dat we bij Architon indrukwekkende architectonische betonelementen maken, is al lang geen geheim meer. Maar wist je dat het ook fijn werken is bij Architon? Collega’s Jens en Bram delen graag hun ervaringen.

Jens (trappenmaker, rechts op de foto): “Van opleiding ben ik schrijnwerker en was ik altijd op verplaatsing aan het werk, met lange dagen tot gevolg. Bij Architon werk ik echter elke dag in het atelier en zijn mijn dagen goed gevuld. Omdat ik me niet meer dien te verplaatsen kan ik efficiënter werken. Bovendien werk ik hier ook met hout, mijn favoriet materiaal. Al vier jaar werk ik bij Architon en nog elke dag kom ik met plezier werken. Daar hebben de collega’s veel mee te maken: het is een hechte groep waar men de tijd neemt om je iets aan te leren, je kan steevast voor advies bij een collega terecht. We werken hard maar amuseren ons evenzeer!”

Bram (lader, links op de foto): “Al negen jaar werk ik bij Architon. Initieel stond ik de betonploeg maar tegenwoordig heb ik een meer gevarieerde functie: ik ontkist de elementen, sta in voor de stockage en laad de elementen op de vrachtwagen voor transport. Die variatie maakt het leuk, bovendien krijg ik de nodige vrijheid om mijn job te doen: ik weet wat er gedaan dient te worden maar kan zelf bepalen wat ik wanneer inplan. Dankzij Architon is mijn privéleven ook meer in balans: ik kan met de fiets komen werken en heb na mijn werkdag nog voldoende tijd over om thuis leuke dingen te doen. Een aanrader!”

Lijkt het je ook wel iets om bij Architon te komen werken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!