Bram Vandenboom nieuwe AD aannemer Van Roey

09-01-2023

Gestart als ingenieur technieken bouwde Bram de nodige praktijkervaring en affiniteit met gebouwen op. Meer dan 17 jaar werkte hij voor Tractebel, deel van Engie waarvan de laatste 4 jaar als Head of URBAN. Van opleiding is Bram burgerlijk ingenieur architect, hij behaalde nadien nog een MBA en een postgraduaat vastgoedkunde.
 
Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder groep Van Roey: “De laatste anderhalf jaar combineerde ik het aansturen van de groep met het leiden van de aannemer Van Roey. Hoog tijd om de fakkel door te geven aan Bram, die dankzij zijn rijke achtergrond de geschikte persoon is om met de aannemer Van Roey het verschil te blijven maken, ook in de toekomst. Zijn expertisedomeinen zijn onder meer gebouwen en hun technieken, mobiliteit, klimaatverandering en stedelijke ontwikkeling.”
 
Bram Vandenboom, algemeen directeur aannemer Van Roey: “De goede naam van de aannemer Van Roey (en bij uitbreiding de hele groep) is bekend tot buiten de Kempen. Het eerste gesprek voelde meteen als thuiskomen. De match is opmerkelijk: ook ik vind people oriented leiderschap belangrijk, net als een pragmatische aanpak van projecten met een hoog ambitieniveau. De huidige markt is een uitdaging maar ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn team meerwaarde kan creëren voor alle stakeholders.”