Didier Francq verantwoordelijke werkvoorbereiding

23-10-2018

Bij Algemene Bouw Maes zit lean en mean ingebakken in ons DNA. Steevast kijken we hoe we onze werking kunnen optimaliseren. Om het stijgend aantal projecten succesvol te laten landen hebben we onze organisatie hertekend. Zo is Didier Francq voortaan voltijds verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding.

Carine Drumont, algemeen directeur Algemene Bouw Maes: "Vanuit onze studie- en calculatiedienst wordt een project steeds grondig uitgewerkt waarbij we, in functie van de moeilijkheidsgraad en de meerwaarde, strategische partners reeds gaan vastleggen. Op die manier spreiden we niet alleen de workload maar ook de risico's. Het efficiënt werken op het dossier wordt verdergezet en verrijkt door onze werkvoorbereiding. Dankzij het aantreden van Didier, kunnen al onze klanten voortaan rekenen op zijn zeer uitgebreide ervaring en zijn hoog kwaliteitsniveau. Het dossier dat onze projectleiders nadien in handen krijgen is op die manier goed onderbouwd zodat er snel gestart kan worden met de uitvoering. Naast lean en mean, zit ook teamwork in ons DNA."

Didier Francq heeft als senior projectleider al heel wat succesvolle werven opgeleverd. Al 18 jaar maakt hij deel uit van het team bij Algemene Bouw Maes. Constructief samenwerken met alle partners in een project typeert hem, net als de wil om meerwaarde te creëren.