Frank Ongena versterkt commercieel team

06-06-2019

Als groep Van Roey willen we de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren door de creatie van leefbare, duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, winkelen, leren en sporten.  We zijn erop gericht onze klanten te ontzorgen en hen een totaaloplossing op maat aan te bieden.

Frank Ongena zal als nieuwe commercieel directeur voortaan onze klanten en prospecten adviseren voor de provincie Antwerpen. Hij rapporteert aan Luc Pièret, algemeen directeur Van Roey en zal nauw samenwerken met de andere commerciële directeurs binnen onze groep.

Frank heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Gestart als projectmanager realiseerde hij onder meer het iconische gerechtsgebouw van Hasselt, waarna hij General manager operations werd voor alle projecten van Eurostation. De afgelopen 5 jaar en half stond Frank in voor het technisch commercieel beleid bij Artes Roegiers.

Luc Pièret: “We zijn ervan overtuigd dat Frank met zijn expertise en uitgebreid netwerk onze ambitieuze groeiobjectieven succesvol kan laten landen. Bouwen met mensen is hem alvast niet vreemd.”