Hoedhaar, meer dan ooit een levendige buurt

06-07-2018

Het gaat hard in Lokeren. Na de parkappartementen en de muurwoningen zal het team van Maes (in THV met Van Roey) binnenkort starten met de realisatie van Belvedère.   De woontoren met 78 appartementen in zeven bouwlagen wordt de blikvanger van het bruisende Hoedhaarpark.  Met het gebouw Terp en beemd vinden in de toekomst ook mensen met een beperking een thuis vinden in Hoedhaar.

De site groeit aan populariteit en oogst bij de Lokeraars heel wat lof en waardering. Zo konden buurtbewoners en geïnteresseerden al genieten van De Vertellingen van TV-Oost en het Hap Food Truck Festival in het Hoedhaarpark.

Het Vastgoed-team start voor het bouwverlof met de verkoop van Belvedère. Hiervoor gaat Van Roey Vastgoed een partnership aan met Belfius-Immo.

Belfius-Immo kan immers via haar bestaand cliënteel de nodige investeerders aantrekken om te beleggen in dit vastgoedproject.  Als Vastgoed zien wij in Belfius-Immo een partner die een absolute meerwaarde creëert. Niet alleen omwille van het breed publiek dat aangesproken wordt maar ook omdat we zeker van elkaar kunnen leren in deze samenwerking.

Meer informatie over dit unieke project vind je terug op www.belvedere-lokeren.be.

(Foto: HAP, foodtruck festival)