IFTech en onze groep voortaan partners in duurzame energie

30-10-2018

Anno 2018 staat energie torenhoog op de agenda van alle beleidsmakers.  En terecht. Om de verdere opwarming van de aarde te verminderen moeten we immers met zijn allen nu actie ondernemen door massaal te investeren in duurzame en alternatieve energie. Dit is niet alleen goed voor onze planeet, onze volgende generatie, doch het is ook goed voor onze portemonnee omdat de totale operationele kost veel lager is.

Daarom zijn we verheugd te melden dat IFTech en Groep Van Roey een structureel partnership aangaan om de transitie naar duurzame energie in de bouwsector te versnellen.

IFTech is de marktleider in België voor het ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden van geothermische energiecentrales. Groep Van Roey is een familiale groep van bedrijven actief in de bouw, toelevering, services, ontwikkeling en sportexploitatie.

Beide bedrijven werken reeds samen sinds 2000 en hebben sindsdien reeds talrijke projecten voorzien van duurzame energie (zoals bijvoorbeeld Campus Blairon, AGC Glass Europe, HQ Groep Van Roey, NAC Leopoldsburg en Periskal).

Raf Schildermans, operationeel verantwoordelijke van IFTech: "Het partnership met Groep Van Roey biedt ons meer slagkracht en zorgt voor een verrijking van ons netwerk in diverse sectoren. Dit laat ons toe om versneld te groeien in de markt van nieuwbouw en energie renovatie projecten, tevens door het aanbieden van nieuwe ESCO concepten zoals 'energy as a service'."

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder van Groep Van Roey: "Door de structurele samenwerking met IFTech kunnen we voortaan een nog beter antwoord bieden op de groeiende vraag van onze klanten naar leefbare en duurzame gebouwen met een aangenaam en gezond binnenklimaat met de laagste operationele kost over 30 jaar."

De operationele leiding blijft in handen van Raf Schildermans, die reeds diverse jaren een van de stuwende krachten is binnen IFtech. Vanuit onze groep zal Raf de nodige support krijgen van André Jacobs, directeur gebouwtechnieken Van Roey en Bart Cox, operationeel directeur Van Roey Services.