Inge Plancke, Directeur Ondersteunende Diensten

27-06-2018

De wereld waarin wij leven en werken verandert razendsnel en wordt op vele vlakken complexer.

Daarom hebben we vorig jaar voor de ganse groep enkele strategische thema's bepaald waarin we gezamenlijk meer zullen moeten investeren en excelleren om in de toekomst even relevant en succesvol te blijven.               

Die strategische thema's zijn onze mensen, IT, groei, innovatie en duurzaamheid.

In diezelfde context zullen we in de toekomst als groep met zijn allen op diverse domeinen op een meer structurele en intense manier moeten samenwerken over de afdelingen en bedrijven heen.

In deze transitie naar meer samenwerking willen we jullie het goede nieuws melden dat op 1 augustus Inge Plancke zal starten als Directeur Ondersteunende Diensten.

Inge zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en implementatie van een strategisch uniform beleid voor de groep op het vlak van HR, IT, verzekeringen en wagenparkbeheer.

Inge was de voorbije 6 jaar de Algemeen Directeur van het Shared Service Centre van het detacheringsbedrijf USG People Belgium waarbij ze alle backoffice diensten aanstuurde gaande van legal, HR, real estate & facility, fleet, internal audit, payroll, account tot en met credit & collection. Ze is iemand die actief werkt aan een cultuur die openstaat voor change, maximale betrokkenheid, klantgerichtheid en kostenbewustzijn.

Inge is een dame met twee grote passies: enerzijds connectie maken met mensen en hen waarderen in hun sterktes. Anderzijds streven naar operational excellence waarbij standaardtaken dermate naadloos verlopen, dat collega's hun expertise kunnen gebruiken voor projecten die echt het verschil maken.

Genieten van de mooie dingen van het leven typeert Inge.

Als Directeur Ondersteunende Diensten zal Inge Plancke deel uitmaken van de groepsdirectie.
 
We wensen haar veel succes toe!