Koen De Groof voortaan directielid Van Roey

09-01-2017

Bouwen met mensen betekent ook je eigen mensen de ruimte geven om te groeien in hun carrière. Vanaf 1 januari 2017 zal Koen De Groof, senior projectleider, toetreden tot het directiecomité van Van Roey.

Ronny Van Doninck, technisch directeur Groep Van Roey: "Koen beschikt niet alleen over de nodige maturiteit als projectleider, hij levert daarnaast ook een gewaardeerde bijdrage aan het beleid. Bovendien geldt hij als dé contactpersoon voor klanten zoals Janssen Pharmaceutica en Emmaüs.

Luc Pièret, algemeen directeur Van Roey, vult aan: "Ons directiecomité weerspiegelt de vlakke structuur van onze organisatie. Elke afdeling wordt hierin vertegenwoordigd om de interne werking goed te laten verlopen. Met het aantreden van Koen gaat er nog een betere wisselwerking zijn tussen de verschillende departementen."

Koen De Groof heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Hij startte bij Van Roey als werfleider en groeide op korte tijd door tot projectleider. Hij blijft eindverantwoordelijke voor heel wat bouwprojecten en zal daarnaast ook andere opdrachten uitwerken als directielid.