Luc Pièret nieuwe algemeen directeur Van Roey

30-09-2016

Bouwen met mensen betekent ook je eigen mensen de ruimte geven om te groeien in hun carrière. Na een rijk gevulde carrière in de bouwsector, is Marc Claus klaar om binnenkort een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen. Zijn opvolger werd gezocht én gevonden in het eigen directiecomité van Van Roey.

Marc Claus: “Het doet me plezier dat Luc zich kandidaat gesteld heeft voor deze functie. Dankzij zijn rol als directeur projectvoorbereiding is hij gewend om steevast oplossingen te formuleren om zo een project te doen landen. Ik ben ervan overtuigd dat hij als nieuwe algemene directeur zijn team zal kunnen motiveren en op sleeptouw nemen.”

Luc Pièret startte als schoolverlater zijn carrière als adjunct-projectleider bij Van Roey in 1988, gecharmeerd door de typische Van Roey-cultuur die er toen al heerste. Na 5 jaar verruilde hij de werf voor de functie van projectvoorbereider, een rol die hem lag. Door de jaren heen groeide Luc immers uit tot expert in bouwteamformules en DB-projecten. Sinds 2000 maakt Luc deel uit van het directiecomité, waar hij mee de strategische lijnen uitzet van het bedrijf.

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder Van Roey, is alvast blij met de keuze. “Luc is een gedreven collega die het belangrijk vindt om onze groep als geheel te bekijken. Met onze gebundelde expertise binnen de groep kunnen we immers onze klanten nog beter helpen met hun uitdagingen.”