Nys-Driesen wordt Artem vanaf 27/04/2017

01-03-2017

Nys-Driesen werd 40 jaar geleden in Dessel opgericht als algemeen aannemersbedrijf. Sinds 2014 maakt het deel uit van groep Van Roey, de bouwgroep met wortels in Rijkevorsel. Het bedrijf werkte sinds de overname hard aan het verbeteren van de klantentevredenheid en het verhogen van de kwaliteit. Met succes want na 2 jaar en half merken zowel klanten als leveranciers een groot verschil in aanpak.

Johan Van der Stadt, algemeen directeur: “In de toekomst zullen we blijven focussen op tevreden klanten en het uitbouwen van lange termijnrelaties. Het bouwen met mensen en continuïteit door kwaliteit zijn mantra’s die binnen de groep gehanteerd worden en die wij ons hier in Dessel nog meer eigen zullen maken. Alleen vakmanschap resulteert in geslaagde projecten en tevreden klanten.”

Anno 2017 is het dan ook tijd om het verleden achter te laten en resoluut voor de toekomst te kiezen. Van der Stadt, algemeen directeur: “Nys-Driesen refereert nog steeds naar de twee families die betrokken waren bij de oprichting maar niet langer deel uitmaken van het bedrijf. Daarom hebben we onze collega’s opgeroepen om samen na te denken over de nieuwe naam van onze organisatie.”

Het eindresultaat is een korte, krachtige naam: Artem. Van der Stadt: “Artem betekent vakmanschap in het Latijn en dat is precies waar we voor staan: onze klanten kunnen bij ons terecht voor kwaliteit en vakmanschap in de ruime zin van het woord.”

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder groep Van Roey vult aan: “Met deze naamsverandering zit Artem op koers voor een mooie toekomst. Ze combineren immers lokale ondernemerschap en flexibiliteit met de stabiliteit en een expertise van een grote groep. We zijn terecht trots dat Artem deel uitmaakt van onze groep.”

Het bedrijf gaat nu stap voor stap overal het logo van Nys-Driesen vervangen door Artem. Deadline van deze rebranding is voorzien op donderdag 27 april 2017, moment van de officiële omschakeling.