Ontdek het nieuwe team van Architon!

10-08-2018

Tijdens de afgelopen maanden voerden we bij Architon een aantal ingrijpende veranderingen door in onze organisatie en teams. Na een moeizaam jaar, beseften we dat het tijd was om onze manier van werken verder te professionaliseren. We hebben er het volste vertrouwen in dat we er met dit nieuwe, strak georganiseerde team weer helemaal staan voor u.

Eerst en vooral stelden we twee meestergasten aan die de kwaliteit van onze organisatie en onze productiehal continu bewaken. We werken bovendien voortaan met een uniek aanspreekpunt voor al onze bestellingen. Deze dossierbeheerder zal uw bestelling vanaf het ondertekenen van de bestelbon tot de toelevering volledig opvolgen en altijd bereikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden. Elke bestelling wordt vanaf nu onmiddellijk in onze retroactieve planning opgenomen. Zo bent u zeker van een plek in de productieplanning en kunnen we na goedkeuring van uw ontwerpen sneller aan de slag.

Ook onze infrastructuur kreeg vorig jaar een upgrade. Met onze nieuwe productiehal verdubbelden wij onze productiecapaciteit en ook dit heeft een positief effect op onze planning. In bijgevoegde pdf kunt u meer details vinden over manier waarop wij u in de toekomst kwaliteit en klantentevredenheid willen garanderen.

BijlageGrootte
Ontdek ons stappenplan.pdf748.34 KB