Onze groep actief in Nederland

12-10-2020

Als groep willen we de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren door de creatie van leefbare en duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, winkelen, leren en sporten.

De 4 aannemers binnen onze groep hebben de afgelopen decennia een uitgebreid portfolio aan bouwprojecten gerealiseerd in Vlaanderen en Brussel en dit in diverse sectoren.

Dankzij onze typische bedrijfscultuur KOERS (Kwaliteit – Openheid – Engagement – Respect – Samenwerking) en 280 jaar familiaal aandeelhouderschap maken we het verschil in onze projecten.

We hebben bovendien de nodige ervaring met het werken in bouwteam en bouwen bij voorkeur het project eerst volledig digitaal in BIM. We gaan een resultaatsverbintenis aan wat betreft budget, kwaliteit en timing. Op die manier ontzorgen we onze klanten.

Daarnaast hebben we ervaring in diverse domeinen zoals services, ondiepe geothermie, modulair bouwen en bouwen in hout.
Sinds dit jaar zijn we actief in Nederland. Voor beleggers Leyten Vastgoed en Van Maren Vastgoed bouwt de aannemer Van Roey twee nieuwe woontorens met in totaal 231 studentenwoningen. De torens zijn telkens tien verdiepingen hoog met op het gelijkvloers plaats voor horeca.

Omwille van het water dat de Gemeente Rotterdam omringt heeft het werfteam af te rekenen met specifieke uitdagingen waarvoor we de gepaste oplossing hebben gevonden.

Enkel de voorstudie en het voorontwerp liggen vast, het definitief ontwerp zal verder uitgewerkt worden in nauwe samenwerking met de architect Klunder en het studiebureau stabiliteit ABT.

Meer weten over het project Westewagenstraat? Lees de referentie.