Openwervendag een succes!

20-05-2019

Gisteren stonden weer heel wat collega’s klaar om met het nodige enthousiasme de bezoekers te ontvangen op onze drie werven.

In Heist-op-den-Berg stonden de bezoekers om 9u45 al aan te schuiven om het nieuwe zwembad met al zijn mogelijkheden te ontdekken. Naast een reportageteam van RTV mocht de werf maar liefst 2150 bezoekers ontvangen.

Ravels kreeg donderdag al RTV op bezoek, vrijdag minister Koen Van den Heuvel en zondag mochten de inwoners van Ravels De Kleine Wereld zelf ontdekken. Dat deden ze massaal en de werf verwelkomde dan ook 1000 geïnteresseerde bezoekers.

In Antwerpen was de concurrentie van de andere werven in de stad te merken aan de opkomst die lager lag dan verwacht. De bezoekers waren onder de indruk van de grootsheid van het project en genoten van een vers ijsje als kers op de taart. 400 bezoekers mocht deze werf noteren.

Graag willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet gisteren én de fotografen van dienst. Een grote dankjewel ook voor Nicky die heel wat werk achter de schermen verzet heeft én de werfteams van de drie werven die hun werf grondig hebben opgeruimd waardoor de bezoekers in alle veiligheid konden genieten. Van harte bedankt!

Bekijk de sfeerfoto's online (te bekijken in Chrome).