Rob Jansens nieuwe algemeen directeur vanhout.pro

10-09-2019

Na een rijkgevulde carrière van meer dan 42 jaar geeft Marc Bernaerts de fakkel door aan Rob Jansens. Hij zal het succesverhaal van vanhout.pro met kennis van zaken verderzetten.

Marc Bernaerts heeft binnen groep Van Roey altijd het verschil gemaakt. In 1977, net afgestudeerd als bouwkundig ingenieur, startte hij zijn carrière bij Van Roey om er snel door te groeien tot technisch directeur. In 2003, bij de overname van vanhout.pro (het vroegere Vanhout & Zonen) maakte hij de overstap naar de nieuwe Van Roey-dochter, waar hij CEO werd. Door de jaren heen maakte Marc, samen met zijn team waarop hij overigens erg fier is, van dat Turnhouts bedrijf een succesverhaal. Hij bouwde vanhout.pro uit tot een bloeiend bedrijf met een sterk netwerk van tevreden klanten en mooie resultaten. Het bedrijf liep in de voorbije jaren herhaaldelijk in de kijker, zowel binnen als buiten de bouwsector.

Marc is klaar om een nieuw hoofdstuk in zijn leven aan te vangen en er werd dan ook uitgekeken naar iemand die de dagelijkse leiding van vanhout.pro kon overnemen. Aan de geknipte kandidaat voor zijn opvolging heeft Marc niet lang getwijfeld, al geruime tijd had hij Rob Jansens in gedachten, iemand uit het eigen directiecomité. Rob is al vele jaren een erg geëngageerd en gemotiveerd directielid.

Rob Jansens volgde, net als Marc, een ingenieursopleiding bouwkunde en kwam bij vanhout.pro in dienst in 1993. In 2010 werd hij samen met Bart Boeckx verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de bouwafdeling. In het voorjaar van 2016, Bart groeide door naar de functie van commercieel directeur, kwam de volledige operationele leiding van de afdeling Bouw in de handen van Rob.

Marc Bernaerts: “Dankzij zijn 26 jaar ervaring en zijn rol als technisch directeur van onze bouwafdeling beschikt Rob over een overvloed aan knowhow en een pragmatische aanpak om complexe projecten succesvol te laten landen. Bovendien weet Rob bijzonder goed hoe hij zijn team kan motiveren en inspireren. Ik kan me geen betere opvolger wensen.”

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder groep Van Roey: “Dankzij Rob is de continuïteit binnen vanhout.pro gegarandeerd, ik ben er dan ook van overtuigd dat hij het succesverhaal van vanhout.pro in de toekomst zal kunnen verzekeren.”