Ronny Van Doninck algemeen directeur Artem

27-02-2019

De afgelopen vier jaar heeft Artem een behoorlijke transformatie achter de rug: zo werden de typische bedrijfswaarden van de groep in de organisatie geïntroduceerd (Kwaliteit, Openheid, Engagement, Respect en Samenwerking). Daarnaast werd er geïnvesteerd in de verdere professionalisering van de organisatie en de processen. Hierdoor kon Artem nog meer oplossingsgericht met zijn klanten samenwerken en zo inzetten op een hogere klantentevredenheid en bijhorende kwaliteit.

Om het succes van Artem te bestendigen, zal Ronny Van Doninck voortaan de rol van algemeen directeur bij Artem opnemen. Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder groep Van Roey: ”Ronny is, als people manager en ondernemer, voor ons de geknipte kandidaat om de toekomst van Artem en haar medewerkers binnen de globale strategie van onze groep te garanderen. Zijn visie, ervaring en track record bij de aannemer Van Roey verzekeren ons dat hij de juiste persoon is op de juiste plaats om onze plannen door te voeren.”

Ronny Van Doninck startte in 1995 zijn carrière bij de aannemer Van Roey als werfleider en groeide snel door naar projectleider, om er in 2004 toe te treden tot het directiecomité. Dankzij zijn gedrevenheid en zijn passie voor innovatie werd hij in 2013 benoemd tot technisch directeur. Zo implementeerde hij op korte termijn 3D, BIM en het LEAN-traject binnen de betrokken afdelingen. Luc Pièret, algemeen directeur aannemer Van Roey: “Ronny was een gewaardeerd lid van ons directiecomité. Het is jammer dat hij het bedrijf verlaat maar bouwen met mensen betekent ook je eigen mensen de ruimte geven om te groeien in hun carrière. De rol van Ronny zal in ons directiecomité worden overgenomen door onze drie ervaren projectdirecteurs: Luc Wertelaers, Steven Janssen en Koen De Groof.”

De kersverse algemeen directeur van Artem heeft er alvast zin in. Ronny Van Doninck: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en ben er rotsvast van overtuigd dat we samen met het team de klantgerichtheid van Artem naar een nog hoger niveau kunnen brengen. Ik zal zeker mijn expertise aanwenden om onze klanten nog meer te ontzorgen.”