SAM-showroom open voor business

23-04-2018

Op donderdag 19 april werd de SAM-showroom in de voormalige lakkerij van vanhout.pro officieel geopend in aanwezigheid van meer dan 100 architecten, ontwikkelaars en aannemers. SAM (de Slim Aanpasbare Module) is het eerste concept van Bao Living, opgericht door Benjamin Eysermans en Axel van der Donk.

Bij deze innovatieve bouwmethode wordt er in elk individueel appartement de scheidingswanden van de natte lokalen en het bijhorend vast meubilair, samen met alle nutsleidingen, in geprefabriceerde volumes binnengebracht. Alle componenten samen vormen een compacte centrale module. 

Elke SAM-unit bevat een keuken en een badkamer en beschikt over alle toestellen om verwarming, ventilatie, elektriciteit, water en domotica te voorzien.

Dankzij het geautomatiseerd en efficiënt georganiseerd meubelatelier van vanhout.pro, worden er kwalitatief hoogstaande kastmodules voorzien. Bovendien zorgt de prefabricatie van de modules ervoor dat badkamer, toilet en keuken op amper drie dagen kunnen worden opgebouwd. Door de integratie van de nutsvoorzieningen wordt de kostprijs met maar liefst 30% verlaagd en wordt het risico op technische fouten drastisch verminderd.

De SAM-showroom maakt het mogelijk om prospecten persoonlijk te overtuigen van het concept. Rondlopen in een modelappartement met een SAM-unit maakt zoveel meer duidelijk dan een 3D-render.

Bekijk hier de artikels die in de media verschenen:

Reportage Kanaal Z

Made in Kempen

Made in Antwerpen

Vlaanderen circulair

Gazet van Antwerpen