Services behaalt in primeur NEN 2767-certificaat

22-02-2018

Wouter Debacker, onze collega bij Services behaalde onlangs zijn certificaat als NEN 2767 inspecteur. Hij hoort daarbij tot de eerste groep Vlamingen die dit – oorspronkelijk Nederlandse – certificaat behaalt.

Waarom is de NEN2767 een win-win voor eigenaar, gebruiker, maatschappij en belangrijk voor Van Roey Services?

NEN 2767 is dé normering voor conditiemeting, het objectief en uniform meten van de fysieke kwaliteit van bouw- en installatiedelen van gebouwen en/of infrastructuur. Door middel van deze conditiescores maken we vergelijkingen tussen de verschillende onderhoudstoestanden van objecten.  Zo krijgt Services inzicht in onderhoudskosten en mogelijke risico’s en kan er een meerjarige onderhoudsplanning opgesteld worden. Kortom, met deze norm wordt de kwaliteit gewaarborgd. 

Samen met de sterke onderhoudsstrategie van Van Roey Services, leidt dit op langere termijn tot een lagere onderhoudslast voor de eigenaar. Door de hogere voorspelbaarheid van de ‘fouten’ die kunnen optreden, krijgt de gebruiker een betrouwbaar, veilig en bruikbaar gebouw, voor de hele levenscyclus van het gebouw. 

Als we bovendien ook tegemoet komen aan de eisen die de overheid stelt in het kader van duurzaamheid en energiemanagement, kunnen we spreken van een leefbaar en duurzaam gebouw, met een optimale levenscycluskost.

Meer weten? Klik hier.