Staalbeton verkiest goed doel boven verjaardagscadeaus

23-12-2022

2022 was een feestjaar voor Staalbeton: het bedrijf vierde zijn 40-jarig bestaan en stelde met trots zijn modern en duurzaam nieuw kantoor voor aan zijn klanten. Tom Verheijen, algemeen directeur: “Op onze vraag ontwierp de architect een Bijna Energie Neutraal (BEN) gebouw waarbij we een KWO-systeem combineren met een koelplafond. Met een KWO-installatie (van IFTech) kunnen we thermische energie opslaan in de bodem, waardoor we in de winter kunnen verwarmen met zomerwarmte en in de zomer koelen met winterkoude.’’ Dankzij de geothermische energiecentrale zal Staalbeton ruim 67% besparen op zijn primair energieverbruik alsook 19 ton aan CO2 per jaar. 

De feestelijke verjaardag van het bedrijf markeerde ook de start van Tom Verheijen als de nieuwe algemeen directeur. Hij nam de fakkel over van Marc De Beuckeleer die het bedrijf oprichtte.

Marc De Beuckeleer: “Als gezond bedrijf in deze turbulente tijden zijn we al gezegend en hebben we geen nood aan verjaardagscadeaus. Tom en ik vonden het veel belangrijker om de nieuwe generatie alle kansen te geven. Daarom selecteerden we twee goede doelen die we een warm hart toedragen: Vereniging voor kleine superhelden en Moeders voor Moeders.”

Vereniging voor kleine superhelden schenkt dagboekjes die op de afdeling neonatologie verblijven. Moeders voor Moeders zet zich sinds 1992 in voor de armsten van Vlaanderen, ze verdelen materiaal en voeding aan gezinnen met jonge kinderen die het financieel zeer moeilijk hebben. 

Naast de gulle sponsoring van de gasten, zorgde het Staalbeton-team zelf ook voor een mooie bijdrage waardoor elk goed doel maar liefst € 4000 mocht ontvangen. 

Een mooie afsluiter van een indrukwekkend feestjaar!
 

www.kleinesuperhelden.be

www.moedersvoormoeders.be