Thomas Kowalczyk nieuwe technische directeur Algemene Bouw Maes

10-12-2019

Algemene Bouw Maes, dat deel uitmaakt van groep Van Roey (60%) en Group Maes (40%) heeft voortaan een nieuwe technische directeur: Thomas Kowalczyk. Thomas beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector (waarvan meer dan 9 jaar bij klasse 8 aannemers) en heeft tijdens zijn carrière al heel wat complexe projecten succesvol opgeleverd.

Carine Drumont, algemeen directeur Algemene Bouw Maes: “Vanaf de eerste ontmoeting was er een match met Thomas en onze bedrijfscultuur, ook wij gaan als bedrijf geen uitdaging uit de weg en vinden een vlotte samenwerking met alle stakeholders topprioriteit.”

Thomas Kowalczyk vult aan: “Algemene Bouw Maes heeft een goede naam in de markt. Bovendien maakt het deel uit van twee financieel gezonde en solide groepen. Beiden hebben nog veel potentieel en ik ben ervan overtuigd dat we samen nog heel wat successen kunnen boeken.”

Thomas volgt Theo Goven op, die zich binnen Algemene Bouw Maes zal focussen op de verdere uitbouw van de aankoop en werkvoorbereiding.

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder groep Van Roey: “Het doet me plezier dat Thomas de taak van technisch directeur heeft aanvaard. Ik ben ervan overtuigd dat zijn team spirit extra zuurstof zal brengen in de verdere groei die we als Algemene Bouw Maes willen realiseren.”