Triumviraat aan zet bij Architon

16-10-2018

Architon, de expert in architectonisch beton, start het najaar met een nieuw management team. Het bedrijf investeerde in 2017 2 miljoen euro in een nieuwe productiehal, waardoor de capaciteit maar liefst verdubbelde. Daarnaast werd ook een strak georganiseerd team aangesteld om de manier van werken verder te professionaliseren.

Johan Van der Stadt tekende niet alleen de krijtlijnen uit om verdere groei mogelijk te maken, hij stond ook in voor de implementatie ervan doorheen heel de organisatie. Dankzij de introductie van de nieuwe procedures, staat Architon klaar om op een gezonde manier verder te groeien.

Voortaan zullen Wilfried Ooms, Koen Daenen en Stephen Van Erwegen instaan voor de dagelijkse leiding van het bedrijf.

Wilfried Ooms staat sinds eind 2017 aan het hoofd van de studie- en calculatiedienst bij Architon. Hij zorgt er met zijn team voor dat offertes vlot worden behandeld en dat klanten kunnen rekenen op een unieke contactpersoon en een retroactieve planning.

Koen Daenen is als hoofd van de productie verantwoordelijk voor de planning en de statusupdates van de bestelling. Daarnaast stuurt hij een meestergast aan en een team van segmentverantwoordelijken die de kwaliteit van de elementen garanderen.

Stephen Van Erwegen zal als algemeen directeur instaan voor de dagelijkse leiding van het Architon-team. Hij heeft de nodige ervaring in een productieomgeving en werkte eerder al succesvol voor een familiebedrijf.

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder: "Dankzij het nieuwe managementteam van Architon, heeft Johan Van der Stadt meer tijd om Artem verder te doen groeien. Onder zijn impuls werd de organisatie grondig hertekend en haalde het bedrijf al heel wat mooie projecten binnen."

 

(Op de foto van links naar rechts: Wilfried Ooms, Koen Daenen, Stephen Van Erwegen)