vanhout.pro sponsort Het GielsBos tijdens De Warmste Week

20-12-2018

vanhout.pro draagt Het GielsBos in deze warmste week een warm hart toe. Het bedrijf uit Turnhout bouwt er sinds 2014 voor de bewoners onafgebroken turn-key nieuwe woonpaviljoenen. Op heden werden reeds 10 woningen opgeleverd en staan nog 5 eenheden in de steigers. Na oplevering van deze laatste 5 woningen zullen maar liefst 147 bewoners van de site over een nieuwe woonaccommodatie beschikken.

Het GielsBos wil een veilige en geborgen thuis bieden aan kinderen en volwassenen met een beperking. Wanneer de dagelijkse drukte de gasten even te veel wordt, kunnen ze zich binnenkort terugtrekken of creatief uitleven in het gloednieuwe belevingscentrum De Oases.  

Zachte kussens, sfeerverlichting en aangename muziek: een ideale combinatie om tot rust te komen. Helaas kost dergelijke inrichting flink wat geld. Om de realisatie ervan financieel mogelijk te maken, sprong vanhout.pro voor Het GielsBos in de bres en verzamelde het bedrijf het finaal nog ontbrekende geld in om het project mogelijk te maken.

De collega’s van vanhout.pro, en bij uitbreiding al hun vrienden en familie, werden aangespoord om hun sportieve prestaties gedurende 6 herfstweken naar een hoger niveau te tillen. Wanneer er meer werd gesport dan normaal, deponeerde het bedrijf, in het kader van De Warmste Week, geld in een pot ten voordele van Het GielsBos

Het resultaat is verbluffend. Dankzij de inzet van het vanhout.pro-team, werd er maar liefst € 5.000 opgehaald voor De Oases. Marc Bernaerts, CEO vanhout.pro: “Ik ben ongelooflijk fier op de inzet van onze mensen. Het typeert ons vanhout.pro-team om resultaatgedreven, alleen maar voor het beste te gaan. De lat lag hoog, maar dat zijn we hier al lang gewoon.”

Pol Vanden Weygaert, algemeen directeur Het GielsBos: “Het is hartverwarmend te merken hoezeer vanhout.pro begaan is met onze organisatie. Dankzij hun actie kunnen we onze gasten een supergezellige snoezelruimte in het nieuwe centrum aanbieden, met alles erop en eraan. De komende Kerstperiode wordt hierdoor nog fijner dan andere jaren.