vanhout.pro wint Voka Publieksprijs 2018

19-06-2018

Afgelopen vrijdagavond 15 juni viel vanhout.pro dubbel in de prijzen. Zij mochten voor een uitgebreid publiek van meer dan 500 ondernemers uit de regio’s Kempen en Mechelen, hun VOKA-award ONDERNEMEN 2018 officieel in ontvangst nemen. Bovendien werden zij ook verkozen als lieveling van het grote publiek en kon het bestuur van Voka Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vanhout.pro ook verheerlijken met de PUBLIEKSPRIJS 2018. Deze mooie prijzen zullen volgende weken de receptiebalie van het ambitieuze bedrijf uit Turnhout sieren.

Nadat op 26 april bekend was geworden dat vanhout.pro de LON-award 2018 van Voka Kempen Midden had gewonnen, was het bedrijf ook meteen genomineerd voor de Prijs Ondernemen. De stem van het publiek viel te verdienen met de Publieksprijs.

Na de nominatie volgenden weken van intensief campagnevoeren. Het brede netwerk van vanhout.pro werd aangesproken en ook collega’s zorgden met veel toewijding voor extra stemmen.

Het resultaat mag er zijn: van de 8 kandidaten werd vanhout.pro met een flinke voorsprong verkozen tot lieveling van het publiek. Marc Bernaerts, CEO vanhout.pro is aangenaam verrast: “Het doet ongelooflijk veel deugd te merken hoe geliefd we als bedrijf zijn. Ik ben een beetje overdonderd, ik had nooit durven denken dat vanhout.pro zo expliciet zou opvallen tussen zoveel zakelijk succes. We gaan dus meer dan ooit gemotiveerd verder bouwen aan de ingeslagen weg. Maar eerst gaan we uiteraard genieten van de aandacht die ons, dankzij deze mooie prijzen, te beurt vallen.”

Op de foto, van links naar rechts:
Christin Van Rompaey, Benny Scheyltjens, Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder VOKA, Marc Bernaerts, Bart Boeckx

BijlageGrootte
Vanhout.pro wint Voka-Award.pdf228.62 KB