Verdiende Gouden Palm der Kroonorde!

23-08-2021

Louis Van Hemeldonck en Cis Geysen ontvangen de Gouden Palm der Kroonorde

Al meer dan 280 jaar is onze groep in Rijkevorsel verankerd. Daar waar bij heel wat bedrijven het personeelsverloop groot is, is de loyaliteit van onze mensen indrukwekkend. Heel wat van onze collega’s zijn bij ons hun carrière opgestart en intern doorgegroeid. Collega’s met meer dan 10 jaar ervaring zijn eerder regel dan uitzondering.

Zo ook Louis Van Hemeldonck en Cis Geysen. Louis startte zijn carrière als arbeider bij Staalbeton om na 50 dienstjaren af te zwaaien als meestergast. Ook Cis doorliep bij de aannemer Van Roey een mooi groeitraject: van arbeider werd hij ploegbaas, nadien meestergast en na 45 jaren dienst rondde hij zijn carrière af als werfleider.

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder groep Van Roey: “Niet alleen de familie Van Roey maar ook ikzelf zijn enorm fier dat we mannen zoals Louis en Cis als collega hebben mogen kennen. Dankzij hun arbeidsethos en doorzettingsvermogen hebben zij met hun ervaring het verschil gemaakt voor onze klanten maar ook voor hun collega’s. Allebei begonnen op de werkvloer en doorgegroeid naar een verantwoordelijke functie, een rol waarin ze hun ervaring en mentaliteit konden doorgeven aan de nieuwe generatie. Een mooie illustratie van onze typische bedrijfscultuur “Bouwen met mensen”.”

Als bekroning van hun mooie carrière ontvingen zowel Louis als Cis de Gouden Palm der Kroonorde uit handen van de familie Van Roey.