Vlotte verkoop Nederhem

23-08-2018

De nieuwe woonwijk Nederhem in Halle - een dorp in de stad – blijft met succes uitbreiden. De verkoop verloopt vlot, het afgelopen jaar verkocht Van Roey Vastgoed minstens 5 units per maand! Dit project, in samenwerking met Matexi, werd opgedeeld in vijf fasen. Momenteel wordt er gebouwd aan fase 3a maar ook de verkoop van de vierde fase is intussen al opgestart.

De toekomst oogt rooskleurig voor Nederhem. De nieuwe wijk heeft immers heel wat te bieden aan zijn bewoners, het biedt de voordelen van een stedelijk leven in het Pajottenland zonder écht in de stad te wonen.

Het centrum van Halle is bijvoorbeeld makkelijk bereikbaar met zijn aangename winkelstraten en de wekelijkse markt.  Het zwembad en het station liggen op wandelafstand van de woonwijk. Daarnaast kunnen de bewoners ook genieten van zicht op het kanaal en een groene buurt. Bovendien is Brussel nabij en biedt Nederhem een aantrekkelijke architectuur en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Meer informatie vind je op www.nederhem.be.