Team & contact

ARCHITON
Zandbergen 103
2480 Dessel
Routebeschrijving

Tel: 014 33 66 66
Fax: 014 33 66 60
info@architon.be
BTW BE 0888.249.883
RPR Antwerpen afd Turnhout
Algemene voorwaarden

Stephen Van Erwegen
Algemeen directeur

Stephen is algemeen directeur bij Architon en staat in voor de dagelijkse leiding. Hij is van opleiding handelsingenieur en heeft er al heel wat ervaring als operationeel verantwoordelijke in de industrie op zitten. Bij Architon wil hij de werking verder optimaliseren. Niet alleen op het vlak van processen en procedures. Stephen zet ook sterk in op een goede werksfeer en open communicatie. Hij is ervan overtuigd dat dit zowel de werknemers als de klanten ten goede komt.

Zelf haalt hij veel energie uit samenzijn met zijn partner en 3 dochters. En een avondje stand-up comedy van tijd tot tijd.

Wilfried Ooms
Hoofd studie- en calculatiedienst

Wilfried is van opleiding industrieel ingenieur mechanica. Sinds eind 2017 staat hij bij Architon aan het hoofd van de studie- en calculatiedienst. Hij is ook het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Hij luistert naar wat de klant nodig heeft en maakt goeie afspraken. Daarna kunnen de calculators en tekenaars aan de slag om de verwachtingen van de klant in te lossen. Als het weer even meezit vind je hem in het weekend op de mountainbike of koersfiets. Of als supporter bij de atletiekwedstrijden van zijn dochters van 16 en 19 jaar.

Tom Willekens
Hoofd tekenkamer

Voor Tom begin 2018 bij Architon startte, had hij al 10 jaar ervaring als tekenaar en projectbeheerder bij een betonbedrijf in Arendonk. Dat geeft hem de perfecte bagage om bij Architon de collega’s in de tekenkamer aan te sturen. Wanneer er technische issues zijn of pijnpunten in de productie, zoekt hij mee naar oplossingen. Bij grotere werven is hij er ook bij voor de opstartvergadering, want hij gelooft dat je het tekentraject kan inkorten door goede contacten en duidelijke afspraken. Wat een goede tekenaar vooral moet kunnen? Een product opleveren dat niet alleen mooi is, maar dat ook op een veilige manier gemanipuleerd kan worden en op een doordachte wijze verankerd wordt. Met een dochtertje van 2,5 jaar heeft Tom niet veel vrije tijd over. Maar hij maakt graag nog tijd voor zijn vrienden en voor de duikclub waar hij sinds een jaartje in zit.

Koen Daenen
Productieverantwoordelijke

Na 10 jaar als operationeel verantwoordelijke in een betonbedrijf, startte Koen begin juli bij Architon in een soortgelijke functie. Zijn focus ligt daarbij op kwaliteit. Als kind van zelfstandigen weet hij hoe belangrijk de kwaliteit van je producten en service is. Je krijgt maar één kans om indruk te maken op je klanten. Daarnaast is “Geen kwaliteit zonder mensen” zijn motto. Hij ziet het dan ook als een uitdaging om ervoor te zorgen dat het team in de best mogelijke omstandigheden kan werken. Zodat ze samen de hoogste kwaliteit kunnen bereiken. Ook zijn gezinskwaliteit vindt hij heel belangrijk. Koen is al 20 jaar samen met zijn partner met wie hij een dochtertje van 6 jaar heeft, Fem. Sinds zij er is, heeft hij helaas geen tijd meer om te voetballen. Toch vond hij de ideale manier om quality time met de dochter te combineren met sporten…Tegenwoordig gaat hij dus joggen, met Fem naast hem op de fiets.

Katrien Sannen
administratief bediende

''Architon, goedemorgen, met Katrien. Hoe kan ik u helpen?” Zo heet Katrien u welkom wanneer u naar Architon belt. Wanneer de telefoon even stil is, neemt ze ook de facturatie op zich. Want na bijna 9 jaar administratie in een familiebedrijf, kent ze de kneepjes van het vak. Met 2 kindjes die graag sporten houdt Katrien niet veel tijd meer over voor zichzelf. Maar 1 keer per week kan je haar wel op de tennisbaan vinden.

Rob Van Den Bergh
Calculator

"De tijd vliegt hier!", zegt Rob als hij beseft dat hij hier alweer vier jaar werkt. Het bedrijf is op die tijd al een derde gegroeid. De job verandert en je bent continu bezig. Alles gaat snel. Dit is soms stresserend, maar maakt het ook net boeiend. Elk nieuw project is een nieuwe uitdaging. Dat hij van correct en precies werk houdt, vertaalt zich ook in zijn hobby die veel precisie vergt: handboogschieten!

Rob Meynendonckx
Calculator

Als calculator is het de taak van Rob om lastenboeken na te kijken en prijzen te berekenen. Hij streeft ernaar om altijd duidelijk en transparant te zijn in de offertes, zodat de klanten direct begrijpen wat er bedoeld wordt. Hij zegt waar het op staat. Waar nodig doet hij ook aanbevelingen om een optimale offerte te kunnen maken voor de klant. Een win- win dus voor beide partijen! Alleen in zijn vrije tijd, wanneer hij Kolonisten van Catan speelt, doet hij er alles aan om zelf te winnen. 

Benjamin Stoffelen
Tekenaar - dossierbeheerder

Benjamin maakt sinds november 2017 deel uit van het Architon-team. Hij houdt van de afwisseling die hij als tekenaar - dossierbeheerder heeft in zijn job. Hij maakt de tekeningen en productieplannen en volgt die op tot de goedgekeurde plannen naar productie gaan. Ook nadien blijft hij de contactpersoon voor de klant en koppelt hij terug met de productie- en transportplanners waar nodig. Of het nu gaat om 1 trap maken of een uitdagend groot project, Benjamin vindt communicatie met alle betrokken partijen uiterst belangrijk om een project tot een goed einde te brengen. Ook in zijn privé-leven waagt Benjamin zich aan beton; hij doet zelf de verbouwingen aan zijn huis. Daardoor heeft hij niet veel tijd voor andere dingen. Toch gaat hij regelmatig mountainbiken in het bos. En sinds een tweetal jaar skiet hij ook. Of hij probeert dat toch, met vallen en opstaan…

Hubert Van der Paal
Tekenaar - dossierbeheerder

Beton heeft geen geheimen meer voor Hubert. Hij heeft dan ook 20 jaar ervaring als tekenaar met productieopvolging in de sector. Hij is een dynamische man, die wil dat de zaken vooruitgaan. Als tekenaar gaat hij aan de slag met de wensen van de klant. Door zijn ruime ervaring kan hij als projectleider ook de volledige opvolging doen: van tekenen tot volledig dossierbeheer. Hij is pas tevreden wanneer hij een vlekkeloos resultaat kan voorleggen. Om te ontspannen, grijpt hij naar de gitaar of werkt hij met zijn vrouw in de tuin. In de zomer zoekt hij het iets verder. Dan verkent hij met zijn vrouw Peru, haar geboorteland.

Veerle Koninckx
Tekenaar - dossierbeheerder

Toen Veerle in december 2017 bij Architon aan de slag ging, wist ze nog niet veel van architectonisch beton. Haar ervaring als tekenaar/werkvoorbereider situeerde zich eerder in de verandabouw. Vandaag leert ze nog elke dag bij, en vindt ze het afwisselende werk heel aangenaam.  Want naast het tekenen heeft ze ook contact met klanten, bespreekt ze productietekeningen met het atelier of bereidt ze de vorderingsstaten voor. Veerle probeert in haar job het verschil te maken door haar dossiers goed op te volgen en te plannen zodat de productietermijnen gerespecteerd kunnen worden. Als het moet gaat ze actief achter haar dossiers aan. Zo betrokken is ze. Veerle is getrouwd, en heeft een dochter van 16 en zoon van 18 jaar. Wanneer ze geen thrillers leest, vind je haar in haar vrije tijd op de fiets of in een volleybalwedstrijd.