Activiteiten

Waar wonen en leven samenkomt

Artem is uitgegroeid tot een betrouwbare partner met veel expertise in de uitvoering van projecten in de openbare sector en de privésector. Het merendeel van onze opdrachten bestaat uit de bouw van sociale woningen. Maar ook scholen, sportaccommodatie, overheidsgebouwen en ziekenhuizen behoren tot ons portfolio. Dankzij onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de sector kunnen wij zeer efficiënt bouwen. We zijn een meedenkende partner voor lokale overheden in de realisatie van hun infrastructuuruitdagingen. Onze vlakke en overzichtelijke structuur maakt dat we snel en accuraat werken. Elke opdrachtgever -overheid of privaat- kan rekenen op een persoonlijke betrokkenheid en service.

Een sterke groep én een eigen identiteit

Het verhaal van Artem start meer dan 35 jaar geleden. In de loop der jaren groeit het familiebedrijf uit tot een volwaardige bouwpartner die de meeste bouwprojecten volledig in eigen beheer kan realiseren.

Sinds 2014 maken we deel uit van groep Van Roey. Dankzij de aanwezige synergie en complementaire expertise kunnen we nu nog meer oplossingsgericht denken en kwaliteit afleveren. Dit vertaalt zich in een flexibele instelling, goede onderlinge communicatie en 100% inzet van de meer dan 100 medewerkers.

Klanten getuigen

Seniorenwoningen in Rumst:

Basisschool De Kangoeroe in Dessel: