Team & contact

Artem
Zandbergen 6
B-2480 Dessel
Routebeschrijving

T. +32 (0)14 33 66 00
F. +32 (0)14 33 66 50
info@artem.pro
BTW BE 0418.243.709
RPR Antwerpen afd Turnhout

Ons management team

Ronny Van Doninck
Algemeen directeur

In 1995 startte Ronny als werfleider bij Van Roey. Zijn gedrevenheid en passie voor innovatie maakten van zijn carrière een boeiend parcours. Al snel werd hij projectleider en in 2004 werd hij lid van het directiecomité. Een decennium later werd Ronny benoemd tot technisch directeur. Vandaag is hij algemeen directeur van Artem. Overtuigd van de voordelen van BIM en ‘lean management’, gaat zijn focus naar het optimaliseren van processen. Bovendien is Ronny een echte ‘people manager’: hij wil zijn medewerkers inspireren én ervoor zorgen dat iedereen met plezier komt werken. Samenwerken met als finaal doel het ‘ontzorgen’ van elke klant. 

Maarten Das
Technisch directeur

Onze technisch directeur Maarten was voor zijn aantreden al geen onbekende. De afgelopen 17 jaar was hij immers al actief als werf- en projectleider binnen de groep. Hij zorgt voor een versterking van het team en voor kwalitatieve ondersteuning aan de project- en werfleiders. Zijn er stevige uitdagingen in een project, dan is hij de man die zijn schouders zet onder het vinden van de juiste oplossingen. Het zal u misschien niet verbazen dat hij vroeger rugby speelde in 2de klasse.

Frederick Valkenborgh
Technisch directeur

Als technisch directeur zet Frederick zijn technische bagage en procesmatige aanpak in om de talrijke werven bij Artem te ondersteunen. Dat doet hij in tandem met Maarten Das. Hoewel Frederick nog maar 36 jaar is, heeft hij al vele watertjes doorzwommen. Bij Houben en Vanhout deed hij werf- en projectleiding van o.a. kantoorgebouwen, theaterzalen, zwembaden en residentiele projecten. Maar ook projecten binnen de chemische industrie en voor defensie.

Frederick is een toegankelijke, correcte en respectvolle leider die zijn mensen en projecten graag naar een niveau hoger coacht. Hij wil dat de dingen vooruit gaan. Ook in zijn vrije tijd. Dat bewijzen zijn koersfiets en zijn liefde voor snelle wagens.

Luc Van Leuven
Calculator

Na zijn studies bouwkunde in Brussel start Luc in 1990 als projectleider bij Artem. Enkele jaren later vindt hij zijn ideale job op de calculatiedienst. Hier komen twee van zijn sterkste eigenschappen tot hun recht: zijn punctualiteit en zijn talent om heel snel de juiste finesses uit dossiers te halen. Na 25 jaar doet hij zijn job nog met evenveel gedrevenheid. In het weekend vind je hem steevast supporterend voor zijn kinderen die voetbal en korfbal spelen. Als hij wat meer vrije tijd heeft, trekt hij naar zijn tweede woning in het zuiden van Spanje.

Jos Teunissen
Aankoper

Jos is verantwoordelijk voor de centrale aankopen over alle projecten heen. Hij gelooft in een intense samenwerking met de projectleiders. Hij is gepassioneerd door het bouwgebeuren, begaan met de uitvoering en kent elk project door en door. Als Nederlander vindt Jos het leuk om in een Belgisch bedrijf te werken. De verschillen in cultuur voegen een nieuwe, boeiende dimensie toe. Jos heeft een sportief gezin: als hij zelf niet aan het wandelen is, vind je hem waarschijnlijk supporterend voor een van zijn kinderen.