Activiteiten

IFTech is uw ervaren partner in geothermische energiecentrale. Wij bieden u als klant een complete oplossing. Van haalbaarheidsstudie, creatie en installatie tot monitoring en zelfs optimalisatie: IFTech helpt u van begin tot eind met de realisatie van uw geothermieproject. Maar we gaan ook een stap verder door “Energy as a service” aan te bieden waarmee we het rendement voor verwarming en koeling op lange termijn kunnen garanderen.

De ervaren experts van IFTech creëren niet enkel zelf de technische installaties, ook de sturing van de installaties wordt geregeld door onze ingenieurs. We zijn dus volledig op de hoogte van de processen die zich boven én onder de grond afspelen. Om topservice te garanderen, houden we de relevante data van uw geothermische energiecentrale bij. Die data wordt onder andere gebruikt om het rendement te optimaliseren. Ook na de bouw van uw geothermische energiecentrale onderhouden en monitoren onze werknemers uw installatie met de nodige precisie.

Met ander woorden: Iftech ontfermt zich over alle mogelijke werkzaamheden die nodig zijn om uw geothermische energiecentrale te realiseren. Kiezen voor Iftech is kiezen voor een partner die complete oplossing biedt aan een gegarandeerd rendement!