Team & contact

IFTech heeft jarenlange ervaring in grondwatertechniek, warmtepomptechnologie en thermische installaties. Samen met onze partners beschikken we over een uitgebreide kennis in de verschillende domeinen van geothermische energieopslag. Onze langdurige prestatiegarantie maakt ons bovendien uniek in de sector. IFTech werd opgericht in 2000 en ontwerpt sindsdien geothermische energiecentrales. Sinds 2010 realiseert IFTech geothermische installaties volledig in eigen beheer. Met ondertussen meer dan veertig installaties over heel België en in de UK kan IFTech putten uit heel wat ervaring. We geloven dat geothermische energie het duurzame alternatief is om gebouwen te koelen en te verwarmen. Dankzij onze activiteiten werken we samen met onze klanten aan een duurzame wereld en daar zijn we trots op.

IFTech nv

Koolmijnlaan 185
3582 Beringen
België

Tel. +32 (0)11 450 768

Algemeen: info@iftech.be
Boekhouding: invoice@iftech.be
Onderhoud: service@iftech.be

Btw-nr. BE0471 942 612

Raf Schildermans
Directeur

Als directeur staat Raf in voor de algemene bedrijfsleiding en neemt hij met veel passie ook een technisch commerciële rol op. Hij heeft IFTech mee uitgebouwd van studiebureau tot D&B-bureau. Een uitdaging die hem de nodige expertise en ervaring opleverde om vandaag complexe projecten te managen. Raf draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Het is de kern waarrond IFTech werkt en het is bovendien een sleutelbegrip voor Rafs people management. Medewerkers zien groeien in hun rol, geeft hem energie. Raf is zowel voor zichzelf als voor zijn team veeleisend en ambitieus. Dankzij zijn zin voor avontuur en de nodige humor weet hij altijd weer creatieve oplossingen te vinden en mensen rondom zich te motiveren.

Dimitri De Cock
HEAD OF SERVICE

Dimitri is samen met zijn team verantwoordelijk voor het onderhoud van onder meer alle IFTech-installaties in België en het Verenigd Koninkrijk. Dat houdt het preventief nakijken van alle componenten in en ook het accuraat en snel schakelen bij problemen. In beide gevallen zorgt Dimitri ervoor dat er een interventie gepland wordt indien nodig. Verder staat zijn team in voor het begeleiden en opvolgen van alle milieuvergunningsdossiers en zo weet hij elke klant nog beter te ontzorgen. Het is de combinatie van dat ontzorgen en de technische uitdaging waar Dimitri van houdt. Al van kleins af aan heeft hij de passie voor techniek te pakken en ook vandaag nog kan hij genieten van het sleutelen aan auto’s en motoren.

Michaël Verbiest
Sales Engineer

Een doorgedreven kennis van geothermie en een probleemoplossende aanpak zorgen ervoor dat Michaël de juiste oplossing vindt voor elke klant. Als ervaren geoloog weet hij bovendien accuraat advies te geven bij het plannen en uitvoeren van geothermische boringen in de ondergrond. Michaëls passie voor duurzaam energiemanagement werkt aanstekelijk bij collega’s en klanten. Ontspanning vindt hij in de buitenlucht. Michaël geniet zowel van een rustige wandeling met zijn hond als van een uitdagend ritje op de koersfiets!