Team & contact

Algemene Bouw Maes

Foreestelaan 86 bus 101
9000 Gent
Routebeschrijving

T +32 9 240 12 00
info@maes.pro
BTW BE 0885.778.858
RPR Gent

 

Ons management team

Carine Drumont
Algemeen directeur

Tijdens haar studies loopt Carine stage op de werf. Best uniek, voor een jonge vrouw in de jaren 90. Ze heeft de smaak voor de sector te pakken en bouwt een boeiende carrière uit. In 2011 start ze bij Algemene Bouw Maes, om er in 2015 algemeen directeur te worden. Carine is een echte people manager. Ze straalt als ze over haar team spreekt. Correct handelen vindt ze cruciaal en haar geloof in de kracht van trots werkt aanstekelijk. Haar persoonlijk motto 'een gezonde geest in een gezond lichaam' vertaalt zich in de uren die ze sport.

Johan Vanballenberghe
Directeur studie en calculatie

Johan start in 1995 als werfleider. Vervolgens breidt hij zijn kennis en ervaring uit in verschillende functies. De vele afwisseling en uitdagingen die hij op dit parcours tegenkomt maken hem vandaag - als directeur studie en calculatie- nog even gedreven als 21 jaar geleden. Johan is loyaal en volhardend. Hij zal blijven zoeken tot de juiste oplossing gevonden is en de klant tevreden. Johan heeft groene vingers: de kans is groot dat je hem in zijn vrije tijd in zijn prachtige tuin vindt.

THOMAS KOWALCZYK
TECHNISCH DIRECTEUR

Thomas is bouwkundig ingenieur en ging na zijn studies aan de slag als projectmanager in de bouwsector. Van 2009 tot 2019 was hij hoofdprojectleider bij STRABAG. Als Technisch Directeur is hij verantwoordelijk voor het volledige operationele luik van Algemene Bouw Maes. Thomas is een geboren teamspeler en draagt een vlotte samenwerking met alle stakeholders hoog in het vaandel. Zijn oplossingsgericht denken en betrokken karakter dragen daar absoluut toe bij. Na drukke werkdagen kan Thomas het best onthaasten in de natuur, al wandelend of in zijn eigen tuin!

Didier Francq
DIRECTEUR AANKOOP EN WERKVOORBEREIDING

Na zijn studies industrieel ingenieur bouwkunde, startte Didier in 2000 als werfleider bij Algemene Bouw Maes. In de twee decennia die daarop volgden, deed hij expertise op als projectleider en werkvoorbereider. Als directeur, zorgt hij voor een optimale samenwerking binnen de diensten aankoop en werkvoorbereiding enerzijds en met de afdelingen calculatie en uitvoering anderzijds. Didier draagt nauwkeurigheid en collegialiteit hoog in het vaandel. Het is precies die combinatie die van hem de juiste man op de juiste plaats maakt. In zijn vrije tijd kiest hij resoluut voor sport: duurtrainingen voor triatlons geven Didier de nodige fysieke en mentale ontspanning!

Theo Goven
Contractmanagement

Net als Carine en Johan is ook Theo industrieel ingenieur. Hij verdiende zijn strepen bij Interbuild waar hij al een eerste succesvolle samenwerking met Carine heeft. Hij is verantwoordelijk voor de afdeling werkvoorbereiding en aankoop bij ons. Theo is een no-nonsense man: heel pragmatisch, sterk in logisch denken en met een to the point communicatiestijl. De wereldeconomie boeit Theo. Het intrigeert hem te begrijpen hoe grote bedrijven denken en handelen en wat het effect daarvan is op de beurs.