Team & contact

Algemene Bouw Maes

Toemaattragel 1
9000 Gent
Routebeschrijving

T +32 9 240 01 30
F +32 9 222 91 91
info@maes.pro
BTW BE 0885.778.858
RPR Gent

 

Ons management team

Carine Drumont
Algemeen directeur

Tijdens haar studies loopt Carine stage op de werf. Best uniek, voor een jonge vrouw in de jaren 90. Ze heeft de smaak voor de sector te pakken en bouwt een boeiende carrière uit. In 2011 start ze bij Algemene Bouw Maes, om er in 2015 algemeen directeur te worden. Carine is een echte people manager. Ze straalt als ze over haar team spreekt. Correct handelen vindt ze cruciaal en haar geloof in de kracht van trots werkt aanstekelijk. Haar persoonlijk motto 'een gezonde geest in een gezond lichaam' vertaalt zich in de uren die ze sport.

Theo Goven
Technisch directeur

Net als Carine en Johan is ook Theo industrieel ingenieur. Hij verdiende zijn strepen bij Interbuild waar hij al een eerste succesvolle samenwerking met Carine heeft. Sinds 2013 is hij verantwoordelijk voor de afdelingen uitvoering en aankoop bij ons. Theo is een no-nonsense man: heel pragmatisch, sterk in logisch denken en met een to the point communicatiestijl. De wereldeconomie boeit Theo. Het intrigeert hem te begrijpen hoe grote bedrijven denken en handelen en wat het effect daarvan is op de beurs.

Johan Vanballenberghe
Directeur studie en calculatie

Johan start in 1995 als werfleider. Vervolgens breidt hij zijn kennis en ervaring uit in verschillende functies. De vele afwisseling en uitdagingen die hij op dit parcours tegenkomt maken hem vandaag - als directeur studie en calculatie- nog even gedreven als 21 jaar geleden. Johan is loyaal en volhardend. Hij zal blijven zoeken tot de juiste oplossing gevonden is en de klant tevreden. Johan heeft groene vingers: de kans is groot dat je hem in zijn vrije tijd in zijn prachtige tuin vindt.