Services: conditiemeting

Of u nu één gebouw beheert of verschillende, het is niet evident om te weten welk bouwelement wanneer onderhouden, vervangen of hersteld dient te worden. Bovendien wilt u weten welke gebreken prioritair dienen behandeld te worden en wat de gevolgen zijn wanneer u een gebrek niet aanpakt. En waar u aan toe bent op budgettair vlak. Onverwachts geconfronteerd worden met zware investeringen, wilt u liever vermijden.

Om u volledig te ontzorgen op het vlak van uw onderhoudsbeheer, stellen we u als Van Roey Services voor om te starten vanuit een conditiemeting op basis van de NEN2767-standaard.

Onze gecertificeerde inspecteur brengt de toestand of de conditie van uw gebouw en installaties in kaart volgens de meet- en registreermethode NEN2767. Onze collega gebruikt hiervoor een gebrekenlijst. Bovendien bepaalt onze inspecteur ook welk risico u loopt als een gebrek niet onmiddellijk wordt aangepakt.

De objectieve resultaten van de conditiemeting vormen de ideale input voor een proactief onderhoudsbeleid in de vorm van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Meer info vindt u in onze infobrochure over conditiemeting. Vragen? Neem gerust contact met ons op, rechtstreeks of via dit contactformulier.