Services: energierenovatie

Van Roey Services wil eigenaars en gebruikers van bedrijfsgebouwen en appartementsgebouwen maximaal ontzorgen met duurzaam gebouwenbeheer. Hierdoor worden de operationele kosten en de leefbaarheid  geoptimaliseerd over de hele levenscyclus van het gebouw.

Via een onderhouds- en energieprestatiecontract (OEPC) garanderen we u minder energieverbruik, meer hernieuwbare energie, beter onderhouden gebouwen en installaties en meer comfort voor de gebruiker.

De eerste stap is een energiescan die het besparingspotentieel van uw gebouwen en installaties in kaart brengt. Op basis daarvan kan u beslissen welke energiebesparende maatregelen u wanneer wilt uitvoeren. Na de implementatie van dit plan monitoren we via een platform continu het energieverbruik en het gebruikerscomfort en helpen wij u continu om deze te optimaliseren.

Ook op het vlak van financiering kunnen we u ontzorgen via een ESCO-formule. Als ESCO of Energy Service Company staan wij dan in voor de energiescan, de implementatie  van een energiebesparingsplan en het onderhoud van de technische installaties. Het goede nieuws is dat u de investeringen in energiebesparende maatregelen terugverdient tijdens en na het contract waardoor dit project u geen euro extra gaat kosten.

Zo zet u grote stappen naar een klimaatneutrale organisatie met minder CO2-uitstoot en een lagere operationele kost.

Meer weten? Klik hier voor onze infobrochure over OEPC of neem contact op met ons team, rechtstreeks of via dit formulier.