Team & contact

Voor alle zaken in verband met toekomstprojecten, sites in opbouw en informatie voor steden en gemeenten kan u terecht op het nummer 0800/63 111 of mailen naar info@sportoase.be.

Volg Sportoase ook op:

BTW BE 0874.040.670
RPR Brussel

Ons management team

Michaël Schouwaerts
Algemeen Directeur

Michaël begint in 2007 als Centrummanager bij Sportoase Elshout en neemt later dat jaar ook de leiding van Sportoase Philipssite Leuven op zich. Het jaar daarop groeit hij door tot Operationeel Directeur van Groep Sportoase. In 2018 wordt hij Algemeen Directeur.  Zijn opleiding Marketing en Communicatie, een master in Sportmanagement en een uitgebreide ervaring in coördinerende functies in de event- en sportsector maken Michaël goed geplaatst om de operationele sites van Sportoase te leiden. Een aangename-, kwaliteitsvolle-en correcte sportomgeving met een exclusieve aandacht voor alle verschillende gebruikers zijn het dagelijkse streefdoel van Michaël en zijn team. De nadruk ligt daarbij op het behoud van het evenwicht tussen de noodzaak van een hands-on aanpak en het behoud van kwaliteit en comfort binnen de voortdurende groei van Sportoase.

Wouter Haegemans
Directeur Business Development

Wouter heeft een diploma ingenieur architect, een master in real estate en meer dan 10 jaar ervaring in ontwikkeling op zak. Dit maakt hem perfect geplaatst om onze afdeling business development uit te bouwen. Sinds de zomer van 2010 zet hij alles op alles om de belangen van alle betrokken partijen bij nieuwe projecten te kennen en te verzoenen. Hij is de regisseur die achter de schermen ervoor zorgt dat elk project op maat gerealiseerd wordt. Wouter heeft een continue aandacht voor hoe een team op lange termijn zal samenwerken en bewaakt als gedelegeerd bouwheer de engagementen ten opzichte van de publieke partner.