Activiteiten

Onze activiteiten

Ijzercentrale

Onze ijzercentrale is gespecialiseerd in het bewerken, leveren en plaatsen van betonstaal op maat. Ze is uitgerust met een modern en innovatief machinepark en de nieuwste technologieën om complexe opdrachten aan te kunnen. Het wapeningsstaal draagt het BENOR-keurmerk en wordt aangekocht op rollen, staven en netten. Klik hier voor meer informatie.

Prefabbeton

Over de jaren heen heeft Staalbeton een expertise uitgebouwd in maatwerk van industrieel glad grijs beton. Een team van bekisters, schrijnwerkers en vlechters werkt dagelijks aan balken, kolommen, volle wanden en trappen met gladde onderzijde. Wij leveren alle mogelijke betonnen vormen tot 40 ton.

We hebben alles in huis om gecombineerde aanleveringen te doen zoals bijvoorbeeld ingestorte profielen in de betonbalk.  Wij bieden ook minder klassieke bouwelementen aan zoals balken voor tribunes, spiltrappen, wanden... Ontdek ons aanbod hier.

Metaalschrijnwerkerij

In onze productiehal en op de werf staan een 30-tal gecertificeerde lassers klaar voor de productie, montage en afwerking van metalen en inox toepassingen op maat. Voor meer informatie, klik hier.