Team & contact

Staalbeton werd in 1982 opgericht en is vandaag uitgegroeid tot een sterke speler in de markt met een team van meer dan 100 werknemers. Wij bieden oplossingen op uw maat voor projecten in de burgerlijke bouwkunde, de wegenbouw en verschillende types gebouwen aan zeer grote, middelgrote en kleine aannemers uit België, Nederland en Frankrijk. Elk jaar opnieuw investeren we in nieuwe machines en technologieën en kunnen zo de meest complexe opdrachten aan. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u ons via onderstaande gegevens contacteren.

Staalbeton
Oostmalsesteenweg 269
2310 Rijkevorsel - België
Routebeschrijving

info@staalbeton.pro
BTW BE 0436.251.065
RPR Antwerpen afd Turnhout

Onthaal:
T +32 3 312 85 40
F +32 3 312 85 49

Ijzercentrale:
Telefoon: +32 3 312 85 40

Prefab beton:
Telefoon: +32 3 312 85 55

Metaalschrijnwerkerij:
Telefoon: +32 3 312 85 54

Transport en Varomat:
Telefoon: +32 3 312 85 60

Ons management team

Marc De Beuckeleer
Algemeen directeur

Marc is niet in twee woorden te vatten. Deze ingenieur is vanaf het prille begin bij Staalbeton betrokken. Als jonge snaak wordt hij het opperhoofd en bouwt hij Staalbeton uit tot een succesvol bedrijf. Hij is zeer gedreven, heeft een duidelijke visie en orde is zijn stokpaardje. Niet onbelangrijk in een onderneming die 50.000 ton staal per jaar verwerkt. In zijn vrije tijd is Marc meerdere keren per week te vinden op de rug van zijn Belgisch warmbloedpaard.

Michel Zeeuws
Commercieel verantwoordelijke

Na een carrière als zelfstandig ondernemer in de bouw, vervoegt Michel Staalbeton in 2005. Samen met Olivier vormt hij het commercieel team. Michels focus ligt vooral op de ijzercentrale. Hij straalt rust, ervaring en zelfvertrouwen uit. Hij is de problem solver bij problemen en heeft een sterke juridische kennis. Al 5 jaar lang gaat hij elke middag langs het water wandelen om een frisse neus te halen.

Olivier Van Crombrugge
Commercieel verantwoordelijke

Olivier is meest recent aan boord gekomen van ons management team. Sinds 2012 versterkt hij het commercieel team en werkt hij heel nauw samen met Michel. Ook voordien was hij actief in de branche van de ijzercentrale, dus hij kent het klappen van de zweep. Olivier is een bourgondiër die graag op cultuurreis gaat door Europa.

Tom Verheijen
Verantwoordelijke ijzercentrale

Tom is de man van de uitvoering en de dagelijkse planning. In onze productie moet heel kort op de bal gespeeld worden. Tom is dan ook gekend als de man van de lange werkdagen. Het is een harde werker die zijn team van bedienden, machine operatoren en lassers heel gedreven aanstuurt. Hij is sterk begaan met de toekomst van het bedrijf en focust zich ook op personeelszaken. Sinds enkele jaren heeft hij de 'bergbeklim-microbe' te pakken en is hij regelmatig te vinden op een klimstage in binnen- en buitenland.

Jos Hendrickx
Verantwoordelijke metaalschrijnwerkerij

Jos is een gedreven man. Na school kan hij onmiddellijk als lasser bij Van Roey aan de slag. In de daaropvolgende 30 jaar klimt hij stapje per stapje op. Vandaag is Jokke - want zo noemen de meesten hem - verantwoordelijke van de 'smidse'. Zijn team apprecieert zijn gedrevenheid. Jos is een echte familieman, ondertussen al grootvader van 5 kleinkinderen, die graag in clubverband gaat fietsen.

Fons Van der Keelen
Verantwoordelijke prefabbeton

Fons is een self made man. Hij start zijn carrière in 1990 als werfleider bij Van Roey. In 2000 stapt hij over naar Staalbeton waar hij de trekker van de afdeling prefabbeton wordt. Hij stuurt er een team van 20 mensen aan. In zijn vrije tijd houdt hij van tennissen en tijd met zijn gezin doorbrengen.

Paul Heylen
Verantwoordelijke logistiek en transport

Niet enkel Paul werkt al zijn hele loopbaan bij de groep, ook zijn vader heeft hier altijd gewerkt. Deze oudgediende kent dus verhalen van 2 generaties ver. Paul, die startte als metser, heeft zich eerst opgewerkt tot magazijnier om in 2004 verantwoordelijke logistiek en transport te worden. Buiten het werk heeft hij één grote passie: zijn Mechelse herder waarmee hij de Belgische ringsport beoefent.