Activiteiten Van Roey

Focus op totaaloplossingen

Van Roey is al eeuwen een gekende naam in de Kempen. Ondertussen ook ver daarbuiten. Wij zijn een pionier-aannemer met een langetermijnfocus: een zeer lange traditie én een focus op de toekomst.

Als bouwheer kunt u bij ons terecht voor een brede waaier aan projecten: state of the art kantoren, complexe industriegebouwen, woonzorgcentra, de ontwikkeling van stadscentra... Een complex DBFMO-project of een eerder eenvoudige opdracht; hoe groot of klein een project ook is, Van Roey heeft veel kennis in huis. Op technisch én strategisch vlak.

We brengen alle behoeftes van de klant nauwkeurig in kaart. We denken mee over concept en financiering en hebben altijd het volledige bouwproces voor ogen. Van ruwbouw en constructie, tot en met het kleinste detail in de afwerking. Ook onderhoud en exploitatie behoort tot onze expertise.

Bij elke opdracht die we starten, vertalen we de visie en doelstelling van klanten in een duurzame infrastructurele totaaloplossing. Met voldoende oog voor de laagste mogelijke operationele kost gedurende de economische levensduur van het gebouw.

We gaan voor totaaloplossingen dankzij intense samenwerkingen op lange termijn met een ijzersterk netwerk. Van een pure aannemer zijn wij geëvolueerd naar een “dienstverlener”. Wij geloven sterk in het aanbieden en uitdenken van totaaloplossingen. Daardoor zijn wij koploper in het werken in bouwteam en in PPS-projecten.

Een moderne organisatie

Uiteraard zijn het onze mensen die van projecten een succes maken. Daarom ondersteunen en begeleiden we hen zo goed mogelijk. Dit doen we vanuit een vlakke organisatie met een breed en betrokken directieteam. Dit zorgt voor gedragen beslissingen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel op alle niveaus. Uw project is ons project.

We zijn er trots op dat er een hoge betrokkenheid is bij het hele Van Roey team. We streven er continu naar om onze kwaliteit en doeltreffendheid verder te verhogen. Veel van onze klanten zijn al decennia klant en komen keer op keer bij ons terug met hun bouwplannen.

Uiteraard willen we op elk moment maximaal kunnen blijven inspelen op de veranderende behoeften van klanten. Daarom investeren we continu in nieuwe technieken en technologieën. In onderstaand filmpje ontdekt u wat BIM voor ons betekent.

Onze manier van werken heeft voor een niet aflatende groei gezorgd sinds 1990.