Team & contact

Vragen of op zoek naar informatie? Neem dan contact met ons op:

Van Roey
Oostmalsesteenweg 261
2310 Rijkevorsel
Routebeschrijving

T +32 3 340 17 11
info@vanroey.pro 
BTW BE 0422.924.651
RPR Antwerpen afd Turnhout

Algemene voorwaarden leveranciers

Algemene voorwaarden onderaannemers

 

Ons management team

Bram Vandenboom
Algemeen directeur

Gestart als ingenieur technieken bouwde Bram de nodige praktijkervaring en affiniteit met gebouwen op. Meer dan 17 jaar werkte hij voor Tractebel, deel van Engie waarvan de laatste 4 jaar als Head of URBAN. Van opleiding is Bram burgerlijk ingenieur architect, hij behaalde nadien nog een MBA en een postgraduaat vastgoedkunde. Sinds januari 2023 is hij algemeen directeur van de aannemer Van Roey.  Bram vindt people oriented leiderschap belangrijk, net als een pragmatische aanpak van projecten met een hoog ambitieniveau.

Kris Peeraer
Directeur acquisitie

Op zijn 30ste, na een eerste job als leerkracht, start Kris bij Van Roey als projectvoorbereider. Vandaag is hij hoofd van de afdeling projectvoorbereiding. Kris is een vlotte prater, vol enthousiasme en gedrevenheid.

Luc Wertelaers
Projectdirecteur

Als Luc in 2000 bij ons start als projectleider, heeft hij er al een carrière opzitten bij een andere aannemer. Hij kent de bouwwereld door en door en kan klanten als geen ander 'soigneren'. Luc is een man zonder capsones, altijd dienstbaar. Dit maakt hem de geschikte voorzitter van het syndicaal overleg. In zijn vrije tijd houdt Luc van skiën: op de sneeuw in de winter, op het water in de zomer.

Steven Janssen
Projectdirecteur

Steven werkt al sinds begin jaren ’90 in de aannemerswereld en kent het klappen van de zweep. Hij begon te werken voor groep Van Roey als senior projectleider in 2014. Vandaag vormt hij samen met Luc Wertelaers en Koen De Groof het Kernteam binnen de afdeling Uitvoering. Steven is recht door zee en apprecieert openheid bij zijn collega’s. In een gedigitaliseerde wereld waarin alles continu verandert, is goede communicatie cruciaal. Tussen medewerkers maar ook met de klant. Goede afspraken voor de opstart van een werf én tijdens de werken maken dat een team zich voluit voor hetzelfde doel kan inzetten. Precies dat is ‘bouwen met mensen’, een uitdaging waar Steven elke dag vol gedrevenheid voor gaat.

Koen De Groof
Projectdirecteur

Koen heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector. Hij start bij Van Roey als werfleider en groeit op korte tijd door tot projectleider. Vandaag is hij onder andere dé contactpersoon voor klanten zoals Janssen Pharmaceutica en Emmaüs. Koen is een zeer gedreven collega met een grote betrokkenheid bij het ganse dossiertraject. Hij is bovendien een vaste waarde binnen het Van Roey-skiteam.

André Jacobs
Directeur gebouwtechnieken

André kent ons huis al lang. Hij start in 1991 bij Van Roey als projectleider technieken en is vandaag verantwoordelijk voor de afdeling gebouwtechnieken. André is joviaal, altijd optimistisch en heeft een no-nonsense aanpak. Naast zijn professionele focus op techniek is hij in zijn vrije tijd een sportieve levensgenieter.

Tine Jespers
Directeur Aankoop en werkvoorbereiding

Tine startte in 2003 bij het bedrijf op de projectvoorbereiding. Dankzij haar creativiteit, analytische geest en doorzettingsvermogen staat ze 15 jaar later aan het hoofd van de nieuwe dienst “Aankoop en werkvoorbereiding”. Samen met haar team van aankopers, werkvoorbereiders en modelleurs geeft ze kwalitatieve ondersteuning aan de uitvoering. Sinds haar opleiding BIM Engineer in 2016 is ze een grote voorstander van het integraal samenwerken met BIM. Het is haar ambitie dat elk gebouw twee keer gebouwd wordt: eerst virtueel en nadien voor de tweede keer op de werf!

Jef Ceulemans
Directeur VKM

Wanneer Jef in 1994 bij ons start ziet het bedrijf er nog heel anders uit. Over de jaren heen heeft hij zoveel kennis en ervaring opgebouwd dat hij vandaag een stille raadgever is voor ieder van ons. Hij is bekommerd en empatisch waardoor iedereen bij hem terecht kan. Naast zijn liefde voor muziek, theater en kunst, heeft hij zelf ook creatief talent: hij schrijft graag, tekent en heeft een groot gevoel voor humor.

Hilde Kersten
Directeur HR

Hilde is een familiemens. Dat is exact de soort persoon die we nodig hebben om onze traditie van een sterk personeelsbeleid verder te zetten en verder uit te bouwen. Hilde kent Van Roey en de medewerkers al meer dan 15 jaar en weet 'hoe wij zijn'. Ze maakt altijd tijd om te luisteren en respect is haar handelsmerk. Ze 'zorgt' voor het personeel alsof het haar eigen familie was.

Martine Vanderhallen
Controller directeur

Martine start direct na haar afstuderen bij Van Roey en groeit door tot verantwoordelijke boekhouding. Haar positief kritische blik en duidelijke mening worden sterk gewaardeerd en ze wordt in 2013 het jongste lid van het directiecomité. Martine is plichtsbewust, eerlijk en zeer bekommerd om haar medewerkers. Ze heeft een ongelooflijke inzet en geen vraag is haar teveel.