Maatmeubilair

Topkwaliteit aan concurrentiële prijzen 

Al decennialang staan we bekend voor kwaliteitsvol maatmeubilair, vervaardigd in ons atelier en zorgvuldig geplaatst door onze eigen vakmannen. 

Of het nu gaat om het volledige maatmeubilair van een nieuwe stadbibliotheek of de inrichting van een woonzorgcentrum of een kantoor, kwaliteit en maatwerk zijn de sleutelwoorden.  

In ons atelier van 5000 m² in Turnhout werken we met een uiterst performant en digitaal gestuurd machinepark. Jaarlijks verwerken we 42.000 m2 plaatmateriaal, om meer dan 800 zorgkamers, kantoren, scholen en openbare gebouwen van kwalitatief maatmeubilair te voorzien. Grote volumes zijn een kolfje naar onze hand en door onze sterke automatisering bieden wij zeer interessante prijzen.   

Zowel ervaring en vakkennis als jong talent krijgt bij ons de ruimte om te groeien en mee te bouwen aan onze toekomst. Zij zorgen steevast voor goede afspraken en een succesvolle samenwerking met onze klant.  

Naast kwaliteit en hightech oplossingen bieden we ook een zorgeloze projectopvolging aan.   

Samen met onze collega’s van totaalinrichting en bouw kunnen we immers ook een project van a tot z afwerken. Sleutel op de deur maar dan volledig op maat van onze klant.  

Kortom wij #bouwenmetmensen 

Meer dan een eeuw Kempisch vakmanschap 

Karel Vanhout richtte in 1907 het Turnhouts bedrijf op, zijn zoon Frans en zijn kleinzoon André deden het bedrijf verder uitgroeien tot een middelgrote Kempische bouwonderneming. Hun focus lag toen al op de ontwikkeling van vakmanschap en het afleveren van topkwaliteit.  

Vanhout.pro telt vandaag meer dan 130 medewerkers. Het bedrijf kent sinds de overname door groep Van Roey een forse groei. Er werd flink geïnvesteerd en het aanwezige vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste machines en uitvoeringsmethoden. Op die manier wordt de tewerkstelling, het vakmanschap en de kwaliteitstraditie gewaarborgd voor de toekomst.