Totaalinrichting

Zorgeloze aanpak voor uw totaalproject met slechts één aanspreekpunt. 

Wanneer u op zoek bent naar een partner voor de volledige inrichting van uw nieuwbouw of renovatieproject, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er staat een enthousiast team voor u klaar om uw totaalproject in goede banen te leiden. 

De werken worden opgevolgd van A tot Z. Dit kan gaan over technieken, plafonds, vloeren, sanitair, schilderwerken... kortom alles wat nodig is voor een volledig afgewerkt project. Ook ons vast maatmeubilair kan hier een onderdeel van uitmaken. 

Omdat wij het hele project voor u coördineren, heeft u slechts één aanspreekpunt, onze ervaren projectleider. De projectleider wordt intern bijgestaan door een heel team met een werkvoorbereider, aankoper, BIM-tekenaar, enz... Daarnaast hebben wij een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare onderaannemers waarmee we een goede samenwerking en kwaliteit aan een correcte prijs kunnen garanderen.  

Zowel ervaring en vakkennis als jong talent krijgt bij ons de ruimte om te groeien en mee te bouwen aan onze toekomst. Zij zorgen steevast voor goede afspraken en een succesvolle samenwerking met onze klant. 

Kortom wij #bouwenmetmensen 

 

Meer dan een eeuw Kempisch vakmanschap 

Karel Vanhout richtte in 1907 het Turnhouts bedrijf op, zijn zoon Frans en zijn kleinzoon André deden het bedrijf verder uitgroeien tot een middelgrote Kempische bouwonderneming. Hun focus lag toen al op de ontwikkeling van vakmanschap en het afleveren van topkwaliteit.  

Vanhout.pro telt vandaag meer dan 130 medewerkers. Het bedrijf kent sinds de overname door groep Van Roey een forse groei. Er werd flink geïnvesteerd en het aanwezige vakmanschap wordt gecombineerd met de nieuwste machines en uitvoeringsmethoden. Op die manier wordt de tewerkstelling, het vakmanschap en de kwaliteitstraditie gewaarborgd voor de toekomst.