The British School of Brussels - Tervuren
Bouwheer: 
The British School of Brussels
Architect: 
Lincence to Build
Aannemer: 
THV Van Roey - Vanhout
Groepsbedrijven: 
Van Roey
Oplevering: 
2016
Ligging: 
Tervuren
Oppervlakte: 
10.140 m²
Sector: 
Sport

The British School of Brussels

Tervuren

1.350 leerlingen uit meer dan 70 landen lopen school in de British School of Brussels. Het is de enige Belgische school waar leerlingen de kans krijgen om verschillende internationaal erkende richtingen te volgen die hen op de universiteit voorbereiden.

Voor de bouw van hun sportcentrum met zwembad gingen ze op zoek naar een aannemer die topkwaliteit zou bieden. Op voorhand stond vast dat er een BREEAM certificaat gehaald moest worden. Zowel Van Roey als vanhout.pro hebben hiervoor de nodige knowhow in huis. We zijn al jarenlang actief in de bouw en exploitatie van zwembaden. We hebben dus expertise in de bouw én de uitbating op lange termijn.

De bouwheer was aangenaam verrast toen Van Roey en vanhout.pro zich samen kandidaat wilden stellen om de gevraagd topkwaliteit te kunnen aanbieden. The British School of Brussels bleek voor ons de gedroomde bouwheer en de relatie zat vanaf het begin helemaal goed: respect, openheid, focus op kwaliteit en nadruk op samenwerking stonden bij iedereen centraal.

Staalbeton: levering en plaatsing van wapeningsstaal en trappen.