Delen Private Bank - Leuven
Bouwheer: 
Delen Private Bank
Architect: 
OH architecten bvba (architect) - AXIA bvba (interieur architect)
Aannemer: 
vanhout.pro
Oplevering: 
augustus 2018
Ligging: 
Leuven
Oppervlakte: 
1000m2 (incl kelder van +/-210m2)
Sector: 
Kantoor

Delen Private Bank

Leuven

Vermogensbeheerder Delen Private Bank koos voor de verbouwingen van hun kantoor in de Leuvense Bondgenotenlaan voor vanhout.pro als uitvoeringspartner. Delen Private Bank is een gespecialiseerde bank. Met haar focus op een evenwichtig privé vermogensbeheer, transparante communicatie en authentieke familiale karakter bekleedt de bank een zeldzame positie in de financiële wereld.

Delen Private Bank Leuven is een mooi voorbeeld van hoe een historisch pand gerenoveerd kan worden met oog voor de noden van vandaag.  Zo werd eerbied voor het patrimonium uit het verleden vlot gecombineerd met slimme en groene energie-oplossingen.

Het resultaat is een verfijnde integratie van oude en nieuwe elementen. Warm, persoonlijk en sfeervol: volledig in de stijl van Delen Private Bank. En van de Turnhoutse aannemer! Het pand in de Bondgenotenlaan heeft een rijke geschiedenis, ruime oppervlakte én gunstige ligging. Met een oppervlakte van 1.000m² biedt het huis niet alleen voldoende comfort  voor de klanten, maar kan het ook de ideale locatie voor kleinschalige evenementen zijn.

De klanten van Delen Private Bank hoeven zich geen zorgen te maken over de vlotte bereikbaarheid van de kantoren. De kantoren zijn centraal gelegen, dichtbij het station, en de klanten kunnen eveneens hun wagen kwijt op de privé-parking of op een van de openbare parkings vlakbij.