Microflor - Lochristi
Bouwheer: 
Floré Groep
Architect: 
AHA Architecten
Aannemer: 
Algemene Bouw Maes
Groepsbedrijven: 
Algemene Bouw Maes
Oplevering: 
2013 en 2015
Ligging: 
Lochristi
Oppervlakte: 
1.476 m²
Sector: 
Industrie

Microflor

Lochristi

Mooie planten nog mooier en sterker maken, daar draait het om bij Microflor in Lochristi. Als deel van de Floré Groep is Microflor de derde speler op de wereldmarkt van de orchideeënkweek. Algemene Bouw Maes (ABM) realiseerde voor hen een nieuwe proeftuin met serrecomplex, bijhorend kantoorgebouw, dat deel uitmaakt van de acclimatisatieserres, verbouwd en uitgebreid.

Tijdens de werken voor de aanbouw was het van belang dat de plantjes en zaadjes niet gecontamineerd werden. Er waren op de werf dan ook strikte veiligheids- en hygiënevoorschriften van kracht.

ABM voerde deze twee projecten in bouwteam uit. Daarbij gaat het hele team samenzitten om de puzzel te leggen en naar het vooropgestelde budget toe te werken. Beloftes die niet kunnen? Die hoort de klant niet van ABM. Met een eerlijke en open aanpak creëren we vertrouwen en een goede basis voor een langetermijnrelatie.

"Het accent ligt bij ons op oplossingen zoeken, maar de puzzel moet goed in elkaar zitten. We streven er naar dat alles al van bij het voortraject klaar en duidelijk is. Zowel voor de klant als voor ons. Desnoods blijven we met varianten en oplossingen komen, tot het goed zit. Zo hebben we opdrachten soms al verloren, maar we geloven dat onze eerlijke aanpak en open aanpak en manier van werken op lange termijn wel oplevert. - Carine Drumont - directeur Algemene Bouw Maes"

Meer informatie vindt u op www.microflor.com.