Paniflower - Merksem
Bouwheer: 
Paniflower en Ganda Molens
Architect: 
Studiebureau Defour Zulte
Aannemer: 
Van Roey
Groepsbedrijven: 
Van Roey
Oplevering: 
Continue sinds 1980
Ligging: 
Merksem
Sector: 
Industrie

Paniflower

Merksem

Paniflower, onderdeel van La Lorraine Bakery Group, is één van de grootste bloemproducenten in België. Het is gespecialiseerd in de vermaling van tarwe en rogge en vermaalt zo'n 460.000 ton graan per jara. De graansilo's vermalen jaarlijks 40.000 ton, de bloemsilo's 9000 ton. De volledige site op de Westkaai in Merksem hebben we sinds 1990 helpen realiseren.

De gefaseerde uitbreiding van de bestaande maalderij gaat onder andere om de bouw van meer dan 150 silo's, waarvan de meeste wel 50 meter hoog. Daarnaast moesten ook verschillende gebouwen gerenoveerd worden alsook een molen gerealiseerd.

De samenwerking en het vertrouwen tussen de bouwheer, het studiebureau en onze mensen bestaat al meer dan 25 jaar. Daardoor kennen we Paniflower door en door en kunnen we goed meedenken bij elk nieuw project. Door voor elk project (uitbreiding of verbouwing) met dezelfde werfleider te werken, zorgt Groep Van Roey voor een continuïteit die de samenwerking en de kwaliteit alleen maar ten goede komt.

“Voor mij is Van Roey een aannemer van vertrouwen, op hun mensen kan je rekenen. Al meer dan 20 jaar leveren ze perfect werk voor ons bedrijf.” - Erik Vanherpe, gedelegeerd bestuurder.